Sieviete, kuru valsts prezidents nodarbina kā algotu slepkavu, stāsta par savu šokējošo dzīvi

Viņa ir tikai viens no cilvēkiem, kas kļuvis par Filipīnu brutālā narkotiku kara upuri. Valsts prezidents Rodrigo Duterte ir apņēmies visbrutālākajiem līdzekļiem iznīcināt narkotiku tirdzniecību. taču viņa metodes ir visai apšaubāmas. Saskaņā ar policiju, apmēram 2000 cilvēku tikuši nogalināti, kopš viņš uzņēmās sava amata pienākumus pirms 2 mēnešiem.

Prezidents Rodrigo Duterte
Prezidents Rodrigo Duterte

Marija šobrīd noslēgusi līgumu, kas liek viņai pēc pavēles nogalināt, un šobrīd viņa nogalinājusi 5 cilvēkus. Amatam viņu izvirzīja vīrs, kurš pats ir policists. Marija stāsta, ka valdība meklējusi sievieti, jo sievietei ir vieglāk iekarot nogalināmo vīriešu uzticību un piekļūt viņiem tuvāk.

philippines-female-assassin-who-kills-drug-dealers

Tagad Marija, kura nāk no nabadzīga Filipīnu rajona, vēlas paveikt savu pēdējo pasūtījumu un pārtraukt šo nodarbošanos, taču viņa baidās, ka viņu varētu uzmeklēt to cilvēku ģimenes, kurus viņa nošāvusi. Turklāt viņu moka vainas apziņa par izdarīto. Marija stāsta, ka pat priesterim grēksūdzē nespēj atzīties savos nodarījumos.

Sieviete raud pie sava mirušā vīra, kurš nogalināts pēc valdības pasūtījuma.
Sieviete raud pie sava mirušā vīra, kurš nogalināts pēc valdības pasūtījuma.

“Es nevēlos, lai mani bērni nāk pie manis un saka, ka mēs varam dzīvot tādēļ, ka nogalinājām naudas dēļ,” stāsta Marija.

Policija izmeklē notikuma vietu pēc valdības rīkojuma veiktai slepkavībai.
Policija izmeklē notikuma vietu pēc valdības rīkojuma veiktai slepkavībai.

philippines-war-on-drugs-continues-1

Cilvēktiesību aktīvisti uzskata, ka prezidenta Dutertes politika veicina vardarbības problēmu valstī, kura jau tā ir ārpus kontroles.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ui</cite>

    Izlasot virsrakstu man mati uz kājām sacēlās stāvus un tā ari stāvēja lidz tam brīdim kamēr izlasīju,ka tas noticis Filipīnās,bet balss raustas vel līdz šim brīdim.

  • <cite class="fn">ess</cite>

    varēja jau sākumā pieminēt, ka nav LV.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    man rodas iespaids,ka,jūs sākat žēlot savu bērnu slepkavas,ko sēsi,topļausi!!!

  • <cite class="fn">Mazza</cite>

    Ko sēj valdība to arī pļaus,slimie slepkavnieki

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    un kas

  • <cite class="fn">Aigars</cite>

    Ļoti pareizi. Tā nošautā narkotiku tirgotāja sieva, redz, kuce tāda, neraud pie to cilvēku līķiem, kuru dzīves viņas vīrs ir sakropļojis. Narkotiku tirgotāji ir jānogalina. Bez variantiem. Kā Singapūrā.
    Pelnīšanai es iesaku daudz foršāku veidu. Reģistrējies Rietumeiropas lielākajā loterijā, satiec un izbaudi Fortūnas smaidu: http://ej.uz/v79y Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment