Sieviete operācijas laikā gūst smagus apdegumus it kā smieklīga, tomēr traģiska iemesla dēļ

surgical_fire_600

Vairums cilvēku izdalīto gāžu ir nekaitīgas, bet dažas var radīt spēcīgas sekas. It īpaši tad, ja gāze tiek palaista neīstajā vietā un laikā.

Pasaules vēsturē ir pietiekami daudz gadījumu, kad nevietā palaists “balodītis” rada gan miesas un mantas bojājumus, gan izraisa daudz citāda veida nepatikšanu.

Tomēr šis gadījums pilnībā pārspēj visus līdz šim redzētos. Tici vai nē, bet tas tiešām notika.

Lasi vēl: 12 gadus vecu, stāvoklī esošu meiteni uz slimnīcu atved viņas “vīrs” – tad atklājās patiesība

Kāda sieviete vecumā nedaudz pāri 30, kuras identitāte ir konfidenciāla, guva smagus apdegumus Tokio Medicīnas universitātes slimnīcā Japānā pēc tam, kad operācijas laikā palaida gāzi un tādējādi izraisīja nelielu ugunsgrēku uz operāciju galda.

Biedējošākais ir tas, ka šo notikumu neviens nevarēja paredzēt.

Lai uzzinātu, kā kaut kas tāds notika, un vai tas varētu notikt arī ar tevi, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment