Sieviete operācijas laikā gūst smagus apdegumus it kā smieklīga, tomēr traģiska iemesla dēļ

Saskaņā ar slimnīcas ziņojumu, sievietei tobrīd tika veikta dzemdes kakla lāzeroperācija. Tad pilnīgi bez brīdinājuma sieviete piepeši palaida gāzi, kura atdūrās pret lāzeru un aizdegās.

Tas, protams, izklausās pēc smieklīga notikuma, taču nelaimīgā kārtā sieviete cieta no ļoti spēcīgiem apdegumiem šī ugunsgrēka rezultātā. Apdegumi klāja lielāko daļu viņas rumpja, vidukli un kājas. Uguni izdevās ātri apturēt, tomēr tā paspēja nopietni ievainot pacienti.

Surgeons working in operating room

Slimnīcas ziņojumā rakstīts: “Kad pacientes zarnu gāze izdalījās operācijas telpā, tā aizdegās lāzera starojuma rezultātā, un uguns izplatījās, aizsniedzot arī ķirurģisko pārklāju un izraisot ugunsgrēku.

Lasi vēl: 12 gadus vecu, stāvoklī esošu meiteni uz slimnīcu atved viņas “vīrs” – tad atklājās patiesība

Šis, protams, ir ļoti briesmīgs un traģisks gadījums, ko vēl biedējošāku padara tas, ka kaut ko tādu nav iespējams paredzēt.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment