Sieviete tika sakropļota, kad no rīta uz sava vaiga atrada beigtu zirnekli

Piepildījās viens no meitenes briesmīgākajiem murgiem – viņas gultā bija ierāpies indīgs zirneklis, kas iemanījās uzrāpties viņai uz sejas. Viņa reflektoriski uzsita pa vaigu, nemaz nemanot, ka nositusi zirnekli. Tajā brīdī jau bija par vēlu, jo ķermenī paguva nokļūt arī inde. Megana saprata, ka joki ar šo visu ir mazi, tādēļ savāca saspiesto zirnekli, ielika to maisiņā un steigšus devās uz slimnīcu.

Nākošās dienas pārvērtās par īstākajām sāpju mokām. Miesa koduma vietā atmira un palika melna, meiteni nemitīgi mocīja muskuļu spazmas un pa visu ķermeni uzradās izsitumi. Pretinde darīja savu darbu, taču process nenotiek tik ātri. Lai to mazliet paātrinātu, ārsti Meganu ielika kamerā ar paaugstinātu skābekļa daudzumu.

Tikai pateicoties tam, ka Megana bija saglabājusi zirnekļa pārpalikumus, ārstiem izdevās noteikt, kas tas ir, un tad piemeklēja iespējamo ārstēšanas metodi. Zirneklis zināms kā Brūnais vientuļnieks (Loxosceles reclusa). ASV tas tiek uzskatīts kā otrais indīgākais zirneklis uzreiz pēc Melnās atraitnes. Diemžēl tieši Brūnajam vientuļniekam ir tendence rāpties gultās un starp drēbēm, panākot, ka cilvēks nokļūst ar šiem zirnekļiem tiešā kontaktā. No šo zirnekļu kodieniem cilvēki mirst reti, taču dažādas nepatīkamas sekas un komplikācijas ir kas tāds, no kā nevar izvairīties.

Labi, ka Megana saņēma tikai nelielu indes daudzumu, ar kuru viņai izdevās divu nedēļu laikā tikt galā. Diemžēl rēta ir paliekoša un arī ar kosmētiku turpmāk būs jāizturas daudz uzmanīgāk.

Lasi vēl: Jaunā māmiņa cieš no šokējošiem ievainojumiem, kamēr mazulis guļ blakus; Izraisītājs? Pretīgi!

Labs ir viss, kas labi beidzas!

 

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment