Sieviete vairākas reizes pārgulēja ar trīs suņiem, NEZINĀDAMA, ka tas ir nelikumīgi!

Kad tika izmeklēta sievietes māja, policija atrada DVD un USB atmiņu, kurā glabājās video, kuros redzama viņa ar suņiem.

“Kad video tika analizēts, tajā bija redzamas šausmīgas ainas. Tajās bija redzams, kā cilvēks ar suni veic netiklas, seksuālas darbības ar suņiem. Pierādījumu starpā bija 8 minūšu un 59 sekunžu garš video, kurā bija redzams, kā sieviete nodarbojas ar vaginālo un orālo seksu ar Sanbernāru vārdā Oskars,” ziņo lietas ierosinātāja Viktorija Roza.

Kad Bodviča tika iztaujāta, viņa atzina, ka darījusi visu, par ko tikusi apsūdzēta. Viņa tāpat atzina, ka šādas darbības ir veikusi jau vairākus gadus, nezinot, ka tas nav legāli.

Lasi vēl: Satraucošas ziņas par zoofiliem Šveicē; Kas tur īsti notiek?

Daniels Galovejs, 65, ar kuru Bodviča dzīvo kopā, atzina, ka ir kūdījis Bodviču nodarboties ar seksu ar dzīvniekiem. Tāpat viņš atzina, ka ir uzņēmis piedauzīgas bildes ar bērniem un ka ir apsēsts ar ekstrēmu pornogrāfiju.

Bodvičai ir piespriesti 12 mēneši stingrā uzraudzībā un 16 nedēļas nakts komandantstundas. Lielākais, ko viņai varēja piespriest par nodarbošanos ar seksu ar suņiem, ir divi gadi cietumā.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment