Sievietei piedzima bērns 66 gadu vecumā; ir pagājuši 15 gadi, kā viņas meita izskatās tagad

Mūsdienās nevienu vairs nevar pārsteigt, ja dzemdē sieviete, kurai ir 40-45 gadi. Bet šodien es uzgāju rakstu, kurā stāstīts par sievieti, kurai bija 66 gadi. Viņa, pirmkārt, varēja palikt stāvoklī, otrkārt, dzemdēja veselīgu bērnu!

Tas mani ļoti pārsteidza, un es nebūtu ticējis, ka raksts ir patiess, ja nebūtu mātes un bērna attēlu.

Adriana Iliescu. Šī sieviete visu mūžu bija vientuļa un sapņoja par bērnu, bet kaut kā tas neizdevās. Un tas liktenis viņai deva iespēju –  65 gadu vecumā viņa saprata, ka ir stāvoklī.

Pirmsdzemdību klīnikā viņi ar visiem līdzekļiem mēģināja viņai izskaidrot, ka dzemdības ir pārāk bīstamas un jūs varat ne tikai zaudēt savu bērnu, bet arī zaudēt dzīvību.

Lasi arī: VIDEO: Domājām, ka “Hačiko” nekad vairs neatradīs īpašnieku, bet pēc pusotra gada notika brīnums

Bet Adriana spītīgi pretojās un teica, ka viņa dzemdēs. Viņa ļoti gribēja bērnu. Un viņa dzemdēja. Pilnīgi veselīga meitene. (tiesa – nevar teikt, ka nebija sarežģījumi – bet par tiem, kā arī starptautiskās sabiedrības pretrunīgo reakciju vairāk raksta beigās)!

 

Bērna audzināšana

Pensionāre ar rūpību un uzmanību audzināja savu bērnu, jo pensijā vecumā viņai bija daudz brīva laika ko veltīt savam bērnam.

Pati meitene uzauga dzīvespriecīga un pat nenojauta, ka viņas māte kaut kā atšķiras no citām mātēm, līdz draugi no bērnudārza sāka jautāt par vecmāmiņu, kura ieradās viņu paņemt. Un ir pilnīgi skaidrs, kāpēc viņi Adrianu uzskatīja par vecmāmiņu, jo gandrīz viss viņas ķermenis vecuma dēļ jau bija pārklāts ar grumbām.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO kā meitene un mamma izsktās tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment