Sievietes stāsts par attiecību intīmajām detaļām: “Es satiekos tikai ar stipri jaunākiem vīriešiem. Lūk, kā tas ir!”

62 gadus vecajai Sūzenai Vinterei nav bijušas attiecības ar vīrieti, kas būtu vecāks par 41 gadu. Šis ir viņas stāsts.

Kā tas viss sākās

Es viena pati sēdēju pie galdiņa draugu kāzu ceremonijas mēģinājuma laikā, Vermontā. Es tikko kā biju ieguvusi brīvas dāmas statusu un kopš šīs dienas mana dzīve mainījās uz visiem laikiem. Es pēdējos 10 gadus pavadīju kopā ar sava vecuma vīrieti, ar kuru sāku satikties, būdama 25 gadus veca. Viņš bija izskatīgs, pievilcīgs vīrietis, kurš tobrīd bija gatavs manis dēļ atdot savu dzīvību. Bet mūsu starpā nebija nekādas jūtu ķīmijas; intīmās attiecības vairāk atgādināja pienākumu nevis labu laika pavadīšanas veidu. Man nav ne mazākās jausmas, kā es spēju tik ilgi ar viņu dzīvot kopā. Mēģinājuma laikā jauneklis, kuru sauca Raiens, uzstājīgi lūdza mani uz deju.

Bija 1991. gads, līgava bija mana bijusī kliente, kura kļuva par labu draudzeni. Tobrīd biju 36 gadus veca un strādāju par raidījuma vadītāju televīzijas kanālā CNBC. Viņš bija izskatīgs 22 gadus vecs jaunietis, kas tikko kā pabeidzis koledžu. Viņš bija līgavaiņa radinieks. Sākumā man šķita, ka viņam kļuva manis žēl, galu galā es viena pati sēdēju zāles tālākajā nostūrī kopā ar daudz vecākām dāmām. Lēnās dejas laikā es ieskatījos viņam acīs brīdī, kad viņš saņēma manas plaukstas savās. Es teicu: “Man tas lāgā nepadodas.” Bet viņš pasmīnēja un sacīja: “Neuztraucies, Sūzena. Es zinu, kā jādejo. Es tev parādīšu.”

Tajā brīdī pār manu ķermeni pārskrēja trīsas, man teju vai šķita, ka atkal esmu 14 gadus veca meitene. Mani pārņēma šausmas, es jutos apjukusi un patīkami satraukta, viņš pilnībā izsita mani no līdzsvara. Iepriekšējās attiecībās es uzvedos kā mēnessērdzīga, bet viņš, viņš beidzot mani patiesi atmodināja.

Lasi vēl: Sekss trijatā: Trakākās atzīšanās, kādas sievietes uzdrīkstējušās publicēt

Kā daudzas citas sievietes, kuras veido attiecības ar jaunākiem vīriešiem, arī es to negaidīju notiekam. Sabiedrība taču apgalvo, ka tas ir pretīgi vai nenormāli, bet es sev devu iespēju veidot attiecības ar Raienu tādēļ, ka satraucos, vai vispār vēl kādreiz jutīšos tik dzīva. Es biju gatava par to maksāt jebkuru cenu. Un man nācās to darīt. Līgava bija ne pa jokam noskaitusies par to, ka es sapinos ar vienu no viņas topošā vīra radiniekiem. Kā nekā viņa ģimenei bija ļoti konservatīvi uzskati un mūsu vecumu atšķirība ātri vien viņos izraisīja sašutumu.

Patiesībā līgava piedraudēja mani “apdāvināt” ar tuvošanās aizlieguma rīkojumu, lai parādītu jauniegūtajai ģimenei savu solidaritāti. Tāpat viņa katram no mums stāstīja trakas lietas, lai tikai mūs izšķirtu. Viņa man pateica, ka Raiens gatavojas precēties un nevēlas mani vairs satikt. Raienam viņa pateica, ka esmu precējusies ar mafijas vadoni, kurš viņu nogalinās.

Lai lasītu turpinājumu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment