Sievietes stāsts par attiecību intīmajām detaļām: “Es satiekos tikai ar stipri jaunākiem vīriešiem. Lūk, kā tas ir!”

Nekas no tā nebija patiesība. Beigu beigās es sajutos tik vainīga, ka mēnesi vēlāk pārtraucu attiecības.

Par spīti tam, satikšanās ar jaunāku vīrieti mainīja manu dzīvi. Drīz pēc šķiršanās es izveidoju attiecības ar vīrieti, kurš bija 16 gadus jaunāks par mani. Mēs bijām kopā aptuveni divarpus gadus. Viņš bija brīnišķīgs, tomēr es sapratu, ka viņam vel trūkst vīrišķības. Viņš no savu vecāku mājokļa ievācās pie manis un es biju pārliecināta, ka ja neizmetīšu viņu no ligzdas, viņš nekad nekļūs par vīrieti.

Pēcāk aptuveni sešus mēnešus mēģināju satikties ar sava gadagājuma vīriešiem. Bet Sets, izskatīgs jauns vīrietis, kas apmeklē to pašu sporta zāli, kurā es trenējos, neatlaidīgi centās ar mani iepazīties tuvāk. Vesela gada garumā es viņam sniedzu konsultācijas par iepazīšanos ar meitenēm, mums radās garas diskusijas par garīdznieciskumu un psiholoģiju. Es sevi uzskatīju par viņa mentoru; man pat sapņos nerādījās, ka viņš manī “ieķersies”. Līdz kādu dienu viņš man pateica: “Es tevi mīlu. Es to nekad nevienai sievietei vēl neesmu teicis.” Mani tik ļoti aizkustināja viņa atklātība, ka es nespēju neko pateikt, man tas ir liels retums.

Sets bija 19 gadus vecs un es ar viņu satikos piecus gadus, līdz visbeidzot viņa ģimenes iebildumi pret mūsu attiecībām noveda tās pie gala. Seta māte viņam liedza tikties ar ģimeni un viņa centās iznīcināt manu profesionālo reputāciju. Viņa centās sev iestāstīt, ka esmu eskorta meitene vai tāda, kas draud viņas dēlam nodarīt ko sliktu, atsakoties ticēt tam, ka mēs patiesi viens otru mīlam.

Lūk, ko es no savas pieredzes iemācījos par vīriešiem un sabiedrību

Daudzi man jautā, kā es nonācu pie attiecību veidošanas ar 20 un 30 gadus veciem vīriešiem. Godīgi sakot, es nekad neesmu medījusi jaunākus vīriešus, es neapmeklēju naktsklubus vai bārus, tā sanāca, ka vairāku gadu garumā es satikos ar vīriešiem, kuri trenējās manis apmeklētajā sporta zālē. Mēs starp vingrinājumu izpildes laikiem aprunājāmies, iepazināmies, vēlāk satikāmies, lai malkotu tasi kafijas un laika gaitā mūsu attiecības attīstījās.

Man noteikti jāpiemin, ka es nekad neesmu vēlējusies apprecēties vai radīt bērnus. Turklāt es vairākkārt esmu mainījusi jomu, kurā strādāju. Es esmu “brīvais gars”, domāju, ka tas man radīja grūtības tikties ar mana vecuma vīriešiem. 40 gadu vecumā es burtiski uzplauku, pat 50 gadu vecumā es biju pārliecinātāka par sevi nekā būdama 20 gadus veca.

Skaidrs, ka ne visiem jauniem vīriešiem patīk vecākas sievietes. Tā ir konkrēta sabiedrības daļa. Jaunie vīrieši ar kuriem esmu satikusies ir gudri un dziļi emocionāli cilvēki. Viņi vēlas satikt kādu, kas raisa viņos interesi, viņi tiecas pēc kāda, kas viņus pamācītu. Man vienalga, cik labi savā vecumā izskatās sieviete; jaunāki vīrieši piešķir viņai jaunību un spēj novērtēt viņas emocionālo dziļumu. Tas ir veiksmīgs darījums.

Lasi vēl: Sekss trijatā: Trakākās atzīšanās, kādas sievietes uzdrīkstējušās publicēt

Sievietēm, kuras satiekas ar jaunākiem vīriešiem jāspēj sevi pienācīgi novērtēt. Lai gan man vienmēr bijuši lielāki finansiālie resursi kā 19 un 20 gadus veciem vīriešiem, es nekad neiegādājos viņu vietā drēbes vai pārtiku. Jauniem vīriešiem jāatvēl sava deva neatkarības. Ja viņš uzaicina tevi uz kino, tad skatīsieties filmu. Ja aicina doties vakariņās, tad sagaidi vakariņas.

Tas nebūt nenozīmē, ka citi cilvēki spēj to pieņemt. Ja kādai jaunai meitenei iepatikās jaunais vīrietis ar kuru biju kopā, viņa nereti uzdrīkstējās pajautāt vai esmu viņa māte. Mani draugi noniecināja manas attiecības, uzskatot, ka tās veidoju tikai seksa dēļ. Tomēr manas draudzenes atbalstīja manu rīcību. Kādēļ gan sieviete nevarētu satikties ar jaunāku vīrieti, ja vīrieši var satikties ar gados jaunākām sievietēm? Tas ir novecojis stereotips. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment