Šie produkti noteikti uzlabos tavu mīlas dzīvi – pamēģini!

Lūk, 8 superēdieni, kas uzlabos tavu seksuālo dzīvi:

1. Selerijas

Selerija satur nelielu kaloriju daudzumu, un tas ir patiesi seksīgs dārzenis. Tā satur androsteronu un androstenālu, tās ir ķīmiskas vielas, kas padara tevi seksuāli pievilcīgāku. Selerija satur arī nelielu daudzumu vīrišķo hormonu, kas padara spēcīgāku sieviešu vēlmi pēc seksa.

2. Omārs

Omārs ir lielisks proteīnu, cinka, vara un selēna avots un tas uzlabo vīrieša libido. Omārs ir arī bagāts ar fosforu, kas palielina vēlmi pēc seksa.

3. Zaļie lapu dārzeņi

Šie dārzeņi tevi padarīs ļoti seksīgu, jo tie satur daudz vitamīna A un šis vitamīns uzlabo endokrīnās sistēmas veiktspēju. Tie satur arī jodu, kas uzlabo vairogdziedzera funkcijas.

4. Zemenes

Tās ne tikai ir garšīgas, bet arī veselīgas. Tās satur krietnu C vitamīna devu, šķiedrvielas un folijskābi (vitamīns B9), šīs sastāvdaļas ir labākie dabīgie afrodiziaki. Zemenes satur arī lielu daudzumu omega-3 veselīgo taukskābju un to lietošana uzturā uzlabo seksuālo uzbudinājumu.

5. Melnā šokolāde

Melnā šokolāde ir lielisks našķis mīlniekiem. Tā satur feniletilamīnu – endorfīnu, kas smadzenēs izdalās iemīloties. Pirms mešanās gultā, piedāvā savam mīļotajam cilvēkam melno šokolādi un izbaudi rezultātus.

6. Rieksti

Rieksti satur aminoskābi l-arganīnu, kas uzlabo smadzeņu darbību. Rieksti satur arī taukskābes, kuras palielina endorfīnu līmeni un uzlabo asinsriti. Tie palīdz sasniegt intensīvu orgasmu.

7. Mellenes

Labāka asinsrite = labāks libido un seksuālās funkcijas. Mellenes satur antioksidantus, kuri iznīcina brīvos radikāļus un padara tevi seksīgāku. Šīs ogas satur arī dopamīnu, kas stimulē smadzeņu baudas centrus.

8. Arbūzs

Tas ir ne tikai ārkārtīgi garšīgs, bet arī lielisks seksuālais simulants. Arbūzs satur aminoskābes, kas uzlabo asinsriti un palīdz dzimumorgāniem sasniegt intensīvu orgasmu.

Avots: www.womendailymagazine.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment