Šīm “sievietēm” ir āķis! Vai Tu spēj pateikt, kāds tas ir?

Ņujorkas modes fotogrāfe, Steisija Leita, nolēma radīt projektu “Amerikānis parastais”, lai pierādītu, ka ikvienam var šķist pievilcīgas mākslīgas, plastmasas lelles.

Tās ir seksa rotaļlietas, kuras beidzot ir ieguvušas īstu cilvēku apveidu. Pat fotogrāfijās, kuras ir uzņemtas kā tuvplāni, ir ļoti grūti pateikt, ka tās ir tikai lelles, kuras ir ļoti uzmanīgi novietotas pozās, kā glamour modeles.

Šīs lelles ir daļa no kolekcijas, kura ir 3 700 eiro vērta.

dolls

Steisija stāsta: “Gan vīrieši, gan sievietes mēdz aizvietot īstus, dzīvus partnerus ar lellēm un plastmasas objektiem. Vai nu tā ir brīva izvēle vai apstākļu nepieciešamība, tas ir katra paša ziņā. Manuprāt, tas ir pilnīgi pieņemami, ja tas padara cilvēku laimīgāku un tas ļauj vieglāk “kulties” pa dzīvi.”

dolls3

Viņa piebilda: “Lelles un roboti šajā tehnoloģiju laikmetā vēl jo vairāk ieņems vietu mūsu dzīvēs, jo cilvēki vairs nemāk komunicēt un veidot reālas, patiesas attiecības.”

Parastās, piepūšamās lelles, kuras nu nemaz neizskatās pēc cilvēkiem, tagad ir kļuvušas ievērojami nepieprasītākas, kopš šīs ir iespējams iegādāties. Daudzi kolekcionāri šīs lelles mēdz dēvēt par savām “draudzenēm” un izbauda pilnīgas romantiskas attiecības.

dolls4

Pērkot šādu lelli, pats pircējs var izvēlēties gan ādas toni, matu krāsu, krūšu izmēru un pat vagīnas tipu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment