Simpātiskai meitenei apnīk, ka vīrieši sūta viņai piedauzīgas bildes, tāpēc viņa izdara ŠO! (+FOTO)

Šai britu daiļavai bija apnikušas piedauzīgās bildes no vīriešiem, kas vēlas ar viņu iepazīties, un viņa nolēma pārmācīt vienu no viņiem un izlikt visu šo gadījumu internetā kā brīdinājumu pārējiem! Stāsts tiešām traģikomisks!

26 gadus vecā Tara Nataša no Lielbritānijas ikdienā saņēma visnotaļ daudz iepazīšanās piedāvājumu, nereti kopā ar piedauzīgu foto no potenciālā kavaliera. Viņai tas vienubrīd apnika un viņa izdomāja vienu no viņiem pārmācīt, jo viņš pulksten vienos naktī bija atsūtījis savu ģenitāliju kailfoto un piedāvājis seksu. Jāatzīst, ka šai sievietei izdoma strādā!

Lasi vēl: Modele publicē ŠO kailfoto. Atklājot, kurš to uzņēma, viss internets ir klaji sašutis. Vai tas ir normāli?!

 

Tara savu kavalieri uzaicināja “pie sevis” jeb precīzāk nosūtīja viņam Bekingemas pils adresi. Tur pie vārtiem viņu sagaidīja bruņoti apsargi, bet meitene turpināja viņu vazāt aiz deguna, sakot, ka pārnakšņo viesu istabā. Visbeidzot, viņa nosūtīja karalienes Elizabetes attēlu, kur viņa smaida – tajā brīdī puisis saprata, ka ir izjokots un nepavisam nebija sajūsmā par to.

Tara izlika visu saraksti internetā kā brīdinājumu pārējiem, kā arī piebilda, ka vīriešiem būtu jāsaprot, ka sievietes nav ar pliku roku ņemamas!

Tiem, kas lasa angļu valodā šī sarakste varētu likties saistoša:

Lasi arī: Pirms septiņiem gadiem Liza pameta visu un apprecējās ar puisi no Gvinejas. Kā tagad izskatās viņas skaistās meitiņas

Lasi vēl: Modele publicē ŠO kailfoto. Atklājot, kurš to uzņēma, viss internets ir klaji sašutis. Vai tas ir normāli?!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment