Pirms septiņiem gadiem Liza pameta visu un apprecējās ar puisi no Gvinejas. Kā tagad izskatās viņas skaistās meitiņas

Meitas ir apburošas, īpaši jaunākā… bet tas ir pārsteidzoši, ka ģimene saskaras ar tādu reakciju un negatīvismu!

Liza piedzima Sanktpēterburgā, dzīvoja kopā ar mammu un patēvu. Viņa gatavojās iestāties universitātē un vēlējās uzlabot savu angļu valodu. Lai to izdarītu, viņa iepazinās ar Roniju, puisi no Ekvatoriālās Gvinejas.

Viņš bija ieradies Krievijā studēt, bet pie viena piestrādāja par repetitoru. Sākumā nodarbības notika online, bet tad Liza piedāvāja satikties. Pirmajā tikšanās reizē starp viņiem uzliesmoja dzirkstis, viņi iemīlējās no pirmā acu skatiena. Starp viņiem sākās vētrains romāns.

Pēc gada tobrīd 18 gadus vecā Liza uzzināja, ka ir stāvoklī. Vecāki, draugi un radinieki apvainoja meiteni muļķībā, sakot, ka Ronijs aizbrauks uz dzimteni un par viņu aizmirsīs, bet Liza kļūs par vientuļo māti.

Lasi arī: 7 pašas muļķīgākās kļūdas, lietojot telefona lādētāju

Meitene atteicās tam ticēt. Tomēr drīz vien Ronijam patiešām nācās atgriezties mājā, viņam beidzās vīza, turklāt, viņš beidza savas studijas. Pāris turpināja uzturēt kontaktu attālināti, bet Ronijs daudz strādāja un krāja naudu, lai atkal varētu satikties ar mīļoto.

Liza daudz strādāja, mācījās, tomēr meitene neizturēja tuvinieku spiedienu. Piedzemdējot meitu, viņa nolēma spert izmisīgu soli un aizbrauca pie mīļota.

Liza pat iedomāties nevarēja, cik sarežģītos apstākļos dzīvo Ronija ģimene. Nebija ūdens, elektrības, veļas mašīnas, interneta. Ģimene dzīvoja nomaļā vietā. Meitene tur spēja izturēt tikai gadu, bet pēc tam pierunāja Roniju atgriezties Krievijā.

Lasi arī: Kurzemnieks tiek pie lielas naudas; “Sākumā man šķita, ka tie ir 30 tūkstoši, bet beigās summa izrādījās daudz lielāka”

Ronijs bija gatavs uz visu mīļotās dēļ. Viņi pārcēlās uz Krieviju. Pāris apprecējās, bet drīz vien pasaulē nāca otrā meita.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu meitu FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment