Šis 16 miljonus vērtais bunkurs ir tava vienīgā iespēja ar glanci izdzīvot Trešajā pasaules karā

Ja esi pieradis dzīvot ar glanci, tad šis bunkurs, kas atrodas Džordžijā, ir domāts tieši tev. Tas atrodas 14 metrus zem zemes, sienas ir 9 metrus biezas – ir ticams, ka šis bunkurs spēj pārciest 20 kilotonu sprādzienu (pietiekami, lai cilvēks izdzīvot pēc tādām bumbām, kas tika nomestas uz Japānas pilsētām).

Bunkurs tika izveidots 1969. gadā, kad Amerika un Krievija vēl joprojām bija pretrunās Aukstā kara laikā. Bunkurs uzbūvēts 30 akru platībā, tajā ir attīrīšanas sistēmas, būtisks ūdens nodrošinājums, gaisa ekstrakcijas sistēmas, kas nodrošina, ka tu zem zemes nenosmaksi.

Kopumā bunkurā ir 12 guļamistabas, 12 vannasistabas, tomēr tas nav paredzēts tikai drošībai – patiesībā bunkurs ir pat ļoti gaumīgs. 2012. gadā slepenais bunkurs piedzīvoja pārvērtības, un šobrīd tas izskatās vairāk pēc viesnīcas, nevis vietas, kur tu dotos, ja sāktos Trešais pasaules karš.

Lasi vēl: FOTO: 5 pasaulē drošākie apokalipses bunkuri

Bunkurā ir moderna virtuve ar granīta virsmām, divas konferenču zāles, kā arī divi biznesa centri. Bunkurā atrodas arī pilnībā funkcionāls ārstu kabinets un privātais teātris, kurā ir 15 sēdvietas.

Ja esi pietiekami bagāts, lai nopirktu šo bunkuru, kas palīdzēs izglābties no iespējamajiem draudiem, tev ir visas iespējas!

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment