Šis bērniņš nomira miegā – tagad vecāki dalās savā stāstā, lai brīdinātu citus!

“Aptuveni 45 minūtes vēlāk, es gāju pārbaudīt, un viņam viss bija kārtībā,” saka Kima. “Bet, kad aizgāju viņu pārbaudīt pulksten četros, viņš bija zils. Viņš bija miris.”

Nekavējoties mamma aizveda bērnu pie kaimiņiem, kur mediķi centās viņu glābt, kamēr veda uz slimnīcu. Slimnīcā Roko tika pasludināts par mirušu. Ārsti teica, ka Roko bija piedzīvojis nāvējošus drudža krampjus – tos izraisīja augstā ķermeņa temperatūra. Roko arī iepriekš bija nonācis slimnīcā pēc krampju parādīšanās, kad viņam bija vīruss. Bet šoreiz bija par vēlu, lai viņu glābtu.

“Mums teica, ka viņš no šīs dzīves ir aizgājis ātri. Bez sāpēm. Mūsu dzīve tika izpostīta,” saka Kima. “Viņš jau kopumā bija piedzīvojis divus krampjus, bet mēs nezinājām, ka tas var būt nāvējoši.”

Sākotnēji Kima pati sevi vainoja dēla nāvē, bet, kad viņa bija palasījusi par citiem šādiem līdzīgiem gadījumiem, viņa saprata, ka viņa neko nav varējusi darīt. Viņa apgalvo, ka Roko nebija izdvesis nekādas skaņas, tādēļ nebija iespējams zināt, ka viņam ir nepieciešama palīdzība.

“Es vienmēr esmu bijusi māte, kura uzmana bērnu tad, kad viņš guļ. Man ir monitors, kas uztver skaņu un kuram ir kamera. Viņš atradās tikai nelielā attālumā, es nedzirdēju ne skaņas.”

“Mūsu dzīve vairs nekad nebūs tāda kā agrāk, bet mēs cenšamies brīdināt citus vecākus, lai viņiem negadītos līdzīga situācija. Es dzīvošu ar domu, ka tagad Roko palīdz citiem. Viņš ir eņģelītis debesīs.”

Avots: www.womansday.com

osta

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">liuks</cite>

    VISS TAS IR BLEFS KO JUS TUR RAKSTAT, BERNS NEVAR TA VIENKARSI NOMIRT VIENA SECUNDE, VAJADZEJA TUR SEKOT PASTAVIGI, JA JAU BIJA KADA AIZDOMA PAR SASLIMSANU.

    • <cite class="fn">anon</cite>

      Nu vsp ja ir bijuši krampji pirmstam agrāk un ja atkal atkārtojas var nomirt. Viņi neraksta ka vienā sekundē, bet tikpat labi tas varēja notikt gan 10, gan pat 30 minūtēs. Un varbūt tas bērns nevarēja izdvest ne skaņu dēļ krampjiem. Pirms raksti šādus neapdomātus komentārus,painteresējies vai tas patiešām tā ir.

Leave a Comment