Šajā rakstā dalāmies ar recepti, kas noderēs gadījumiem, kad nepieciešams ātri un bez liekām pūlēm pagatavot izcilu gardu ēdienu ģimenei vai draugiem. Turklāt – tajā ir vien dažas sastāvdaļas!
Šis ir ļoti aromātisks, apetīti rosinošs ēdiens, kura sastāvā ir vienkārši produkti. Turklāt to gatavot ir tiešām ātri un vienkārši. Pamatsastāvdaļa ir kartupeļi! Vēl jums vajadzēs nedaudz zaļumu un divas olas.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Izpildi testu!
Pagatavošanas metode:
1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās ripiņās. Uzkarsē pannu uz vidējas uguns, pievieno sviestu.
2. Liek kartupeļus pannā, vienmērīgi izklājot tos pa visu virsmu. Pannu pārklāj ar vāku un cep kartupeļus 4 minūtes no katras puses, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Lasi vēl: Lai pagatavotu tik sulīgu omleti, izmantoju tikai vienu olu un… izdevās ideāla budžeta maltīte brokastīm
3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Labu apetīti!
6 garderobes iezīmes, pēc kurām pūlī var pazīt bagātu dāmu