Viņi ap sevi būvē sienas…… speciālisti nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kas patiesībā ir vislielākie vientuļnieki, bet viens no viņiem ir absolūts “līderis”

Foto – Unsplash

Mēs varam justies vientuļi, pavadot laiku vienatnē, vai arī varam justies šādi, kad esam attiecībās vai pat pūlī.

Vai esat kādreiz juties vientuļš cilvēku pilnā telpā? Vai jums ir bezgalīgs kontaktu saraksts, bet, kad esat skumjš vai satraukts, jums nav, kam piezvanīt? Ja atbilde ir “jā”, tad ir skaidrs, ka jūs piederat kādai no šīm Zvaigžņu zīmēm. Un tās, visticamāk, pārsteigs daudzus!

Lauva

Šie cilvēki savā dziļākajā būtībā bieži jūtas izolēti un vientuļi, lai gan viņus vienmēr ieskauj mazāks vai lielāks cilvēku pulciņš. Lai gan šajā zīmē dzimušie vienmēr ir pieejami citiem, viņiem bieži vien šķiet, ka tad, kad viņiem ir nepieciešama palīdzība, neviens viņiem to nepiedāvā.

Foto – Unsplash

Viņu sejās vienmēr ir smaids, un viņi apburs ikvienu, kas ar viņiem sastapsies. Viņiem vienmēr ir ietekme uz citiem, un viņi ir slaveni ar savu pašpārliecinātību. Tomēr dziļi sirdī viņi ir maigi un ievainojami.

Tajā pašā laikā ir ļoti pārsteidzoši, ka šie cilvēki bieži jūtas bēdīgi un jūtas vientuļi pat pūlī. Spiediens būt līderim var likt viņiem justies vientuļiem starp cilvēkiem, kurus viņi piesaista.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Svari

Svari vienmēr palīdz citiem. Tomēr, darot visu iespējamo, lai citus padarītu laimīgus, viņi bieži vien jūtas vientuļi. Svari ir viena no simpātiskākajām Zvaigžņu zīmēm, tāpēc ir pārsteidzoši, ka viņi bieži paliek vientuļi, lai gan dziļi sirdī ilgojas pēc mīlošām attiecībām. Viņu spēcīgā vēlme saglabāt objektivitāti un taisnīgumu var neļaut Svariem pieņemt savus partnerus kā cilvēkus, kuriem arī ir trūkumi.

Diemžēl Svariem ar Svariem ir viegli manipulēt, jo viņi vēlas, lai visi būtu laimīgi. Svaru dziļās rūpes par citiem bieži vien noved pie tā, ka viņi tiek ierauti sliktās attiecībās. Viņu vajadzības paliek neapmierinātas, tāpēc attiecībās pat ar mīļoto cilvēku viņi var justies kā vientuļnieki.

Kuras vēl divas Zvaigžņu zīmes ir šajā sarakstā?

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment