4. Pēc tam pievienojiet turpat rīvētus burkānus un visu kārtīgi samaisiet. Pēc dažām minūtēm pievienojiet šķēlītēs sagrieztas sēnes, kā arī to ūdeni, kurā tās iztvaicējāt. Sutiniet visu zem vāka, kamēr gaļa ir pavisam mīksta. Laiku pa laikam samaisiet.
5. Pievienojiet tomātu pastu, sāli un piparus. Pēc tam pievienojiet šķēlēs sagrieztas desiņas un skābētus kāpostus.
6. Visu samaisiet un sautējiet zem vāka, līdz viss ir gatavs. Ik pa laikam samaisiet, lai viss sutinātos viendabīgi un nekas nepiedegtu.

Sastāvdaļas:
Sēnes – 15 grami
Verdošs ūdens – 250 ml
Skābēti kāposti – 1 kg
Tomātu pasta – 50 g
Gaļa (fileja) – 500 g
Kūpinātas desas – 80 g
Burkāni – 250 g
Sīpoli – 250 g
Eļļa – 50 ml
Sāls, pipari – pēc garšas
Paprikas pulveris – 0,5 tējk.
Vēl citādāku šo ēdienu padara neliela saldo garšu piedeva, piemēram, āboli vai medus, kas piešķir ēdienam papildu dziļumu! Bet tā ir brīva izvēle. Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Ivars jau 10 gadus ir elektropreču veikala darbinieks un viņš ir gatavs atklāt kādas ”viltības” izmanto šie veikali
- Ciemojoties Turcijā, redzēju, ka turienes cilvēki pie mājokļa durvju roktura piekarina maisiņu ar naudu: stāstu, kāpēc
- 29 gadus strādāju par kurpnieku: dalos ar informāciju par apaviem, kurus nekad sev nepirkšu un neieteiktu arī jums
- Diena ar pozitīvu enerģiju: kurām četrām zodiaka zīmēm 19. novembrī varētu īpaši paveikties
- Bekons būs īpaši kraukšķīgs un nesaritināsies, ja to pagatavosi ar vienu vienkāršu sastāvdaļu
- Sinoptiķi sola ļoti neparastas novembra beigas: ”Sniega kupenas mīsies kopā ar vasaras cienīgu siltumu”







