4. Pēc tam pievienojiet turpat rīvētus burkānus un visu kārtīgi samaisiet. Pēc dažām minūtēm pievienojiet šķēlītēs sagrieztas sēnes, kā arī to ūdeni, kurā tās iztvaicējāt. Sutiniet visu zem vāka, kamēr gaļa ir pavisam mīksta. Laiku pa laikam samaisiet.
5. Pievienojiet tomātu pastu, sāli un piparus. Pēc tam pievienojiet šķēlēs sagrieztas desiņas un skābētus kāpostus.
6. Visu samaisiet un sautējiet zem vāka, līdz viss ir gatavs. Ik pa laikam samaisiet, lai viss sutinātos viendabīgi un nekas nepiedegtu.
Sastāvdaļas:
Sēnes – 15 grami
Verdošs ūdens – 250 ml
Skābēti kāposti – 1 kg
Tomātu pasta – 50 g
Gaļa (fileja) – 500 g
Kūpinātas desas – 80 g
Burkāni – 250 g
Sīpoli – 250 g
Eļļa – 50 ml
Sāls, pipari – pēc garšas
Paprikas pulveris – 0,5 tējk.
Vēl citādāku šo ēdienu padara neliela saldo garšu piedeva, piemēram, āboli vai medus, kas piešķir ēdienam papildu dziļumu! Bet tā ir brīva izvēle. Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc uzglabāt kūku kopā ar āboliem – 6 triki par to, kā ābolus izmantot saimniecībā un skaistumamby Anete Vītola
- Ieva ātrāk pārnāca no darba un dušā sastapa svešinieci; par šo gadījumu Pļavniekos runāja vēl ilgiby Rinalds Bergmanis
- Ko ķīniešu zemnieki liek dobēs, stādot kartupeļus – recepte, kuru nekad nerādīs televīzijāby Anete Vītola