Sastāvdaļas:
Jaunie kartupelīši (mazi, vienāda lieluma)
Sviests
Augu eļļa
Sāls
Paprikas garšviela
Bezpiedevu jogurts
Pētersīļi
Ķiploki
Pagatavošanas metode:

1. Kartupeļus rūpīgi nomazgā, ievieto katliņā, pielej ūdeni un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Vāra kartupeļus. Šajā posmā sāli vēl nepievieno.
2. Liek blenderī pētersīļus, ķiplokus, jogurtu un sāli, visu kārtīgi sablenderē viendabīgā masā.
3. Vārītos kartupeļus notecina un ļauj tiem nedaudz nožūt.
Zinātnieki beidzot nākuši gaismā – kāpēc kaķis jūs mīca ar ķepām un kādu vēstījumu ar to vēlas nodot
VIDEO:
4. Pannā uzkarsē sviestu un augu eļļu (attiecība 1:1). Liek vārītos kartupeļus pannā, sāk cept – pārkaisa ar sāli un paprikas garšvielu. Cep veselus, cenšas apcept no visām pusēm, lai maliņas ir zeltaini brūnas un izveidojas garoziņa.
5. Gatavos kartupeļus liek uz šķīvja, pārlej ar sagatavoto mērcīti un burtiski izbauda.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Šo 5 Zodiaka zīmju vārdu krājumā nav vārda “budžets”
- 4 mēnešos dzimušajiem lemts gūt lielus panākumus, saskaņā ar ekspertu teikto
- Es redzēju Rīgā sievieti, kura atgrieza kleitu atpakaļ veikalam, ko bija valkājusi vakar fotosesijā – piegāju noskaidrot kāpēc viņa tā dara
- Jaungada ģērbšanās etiķete: kā sagaidīt 2026. gadu un kādas krāsas piesaistīs veiksmi Zirga gadā
- Zodiaka zīmju prognoze ceturtdienai, 4. decembrim: klāt ir pēdējais 2025. gada pilnmēness
- Latvijas Banka nāk klajā ar satraucošu ziņojumu, kas attiecas uz pilnīgi visiem iedzīvotājiem






