Šīs kabaču standziņas tiek apēstas vienā acumirklī: tiek gatavoti bez eļļas, visi tuvinieki sajūsmā (gardākā kraukšķīgā kabaču uzkoda)

To pašu darām ar pārējām kabaču standziņām. Skābā krējuma vietā var izmantot sakultas olas.

Iegūsim veselu cepešpannu no kabaču standziņām, liekam uz 180 – 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 25-30 minūtēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.

Gatavošanas laiks būs atkarīgs no jūsu krāsns jaudas. Rezultāts ir garšīgs, maigs un sulīgs kabacis ar kraukšķīgu siera garozu virsū. Un tajā pašā laikā mēs pagatavojām kabaci, neizmantojot eļļu.

Šo recepti iesaku visiem.

Lasi vēl: Zaļais pūķis viņiem dāvās vēl nebijušu laimi: nosauktas 3 zodiaka zīmes, kuras no 13. marta ieies garā baltā joslā – kam jāgatavojas

Vislabāk pasniegt ar skābā krējuma mērci, kā piedevu vai kā atsevišķu ēdienu.

Leave a Comment