To pašu darām ar pārējām kabaču standziņām. Skābā krējuma vietā var izmantot sakultas olas.
Iegūsim veselu cepešpannu no kabaču standziņām, liekam uz 180 – 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 25-30 minūtēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Gatavošanas laiks būs atkarīgs no jūsu krāsns jaudas. Rezultāts ir garšīgs, maigs un sulīgs kabacis ar kraukšķīgu siera garozu virsū. Un tajā pašā laikā mēs pagatavojām kabaci, neizmantojot eļļu.
VIDEO:
Šo recepti iesaku visiem.
Lasi vēl: Zaļais pūķis viņiem dāvās vēl nebijušu laimi: nosauktas 3 zodiaka zīmes, kuras no 13. marta ieies garā baltā joslā – kam jāgatavojas
Vislabāk pasniegt ar skābā krējuma mērci, kā piedevu vai kā atsevišķu ēdienu.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Peles un žurkas turēsies pa gabalu un vairs nenāks, ja mājās turēsi vienu pavisam parastu sadzīves lietu
- Vectēvs laukos atklāja veco triku: pelni cementa vietā – recepte, kas tur stiprāk par akmeni
- 5 lietas, kas jāizdara līdz 6. decembrim: pretējā gadījumā veiksme jūs pametīs
- Sacietējis cements vēl nav beigas: 7 ģeniāli veidi, kā to izmantot būvniecībā un dārzā
- Kāpēc šodien uz ielas jāatrod monētiņa: kas ar to jādara un ko tas nozīmē – senču paražas 25. novembrim
- Laika ziņu moderators Martins Bergšteins brīdina: Latvijai tuvojas ciklons, kas “nes” straujas izmaiņas laika apstākļos










