To pašu darām ar pārējām kabaču standziņām. Skābā krējuma vietā var izmantot sakultas olas.
Iegūsim veselu cepešpannu no kabaču standziņām, liekam uz 180 – 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 25-30 minūtēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Gatavošanas laiks būs atkarīgs no jūsu krāsns jaudas. Rezultāts ir garšīgs, maigs un sulīgs kabacis ar kraukšķīgu siera garozu virsū. Un tajā pašā laikā mēs pagatavojām kabaci, neizmantojot eļļu.
Šo recepti iesaku visiem.
Lasi vēl: Zaļais pūķis viņiem dāvās vēl nebijušu laimi: nosauktas 3 zodiaka zīmes, kuras no 13. marta ieies garā baltā joslā – kam jāgatavojas
Vislabāk pasniegt ar skābā krējuma mērci, kā piedevu vai kā atsevišķu ēdienu.
Tevi noteikti interesēs
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Ja putns pie jūsu loga pieklauvē vai ietriecas tajā, tas patiesībā nav tikai negadījums, bet gan būtiska zīmeby Rinalds Bergmanis
- Tagad es vienmēr katrā istabā ievietoju glāzi ar sāli. Viesnīcas istabene man parādīja vienkāršu knifiņuby Rinalds Bergmanis