Šīs pierastās lietas daudz labāk darīt tukšā dūšā – pamēģini un redzēsi efektu!

couple-engaged-in-sexual-intercourse-on-bed

Varbūt tev šķitīs, ka darīt jebko, kamēr esi izsalcis, nevarētu būt pārāk laba ideja, taču ir noteiktas aktivitātes, kuru veikšana tukšā dūšā padarīs tās daudz labākas un efektīvākas.

Divas no tām ir ārkārtīgi svarīgas un nopietni ietekmē tavas dzīves kvalitāti. Tāpēc, ļoti iespējams, ka kļūsi laimīgāks arī kopumā, ja sāksi šīs lietas darīt tukšā dūšā!

Lasi vēl: Šīs 4 lietas padara paģiras daudz nepanesamākas – un tu tās noteikti dari

Lai tās uzzinātu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

  • <cite class="fn">raimis</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā,jo nav kārtīgs burkāns un kāposta trūkums.

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment