Šīs pierastās lietas daudz labāk darīt tukšā dūšā – pamēģini un redzēsi efektu!

1. Sekss

couple-engaged-in-sexual-intercourse-on-bed

Šis punkts vairāk attiecas uz vīriešiem. Tas tā ir tāpēc, ka gremošana prasa divas lietas: enerģiju un asinis. Tāpēc, ja vīrietis ir apēdis kārtīgu maltīti, lielākā daļa no viņa enerģijas un asinīm tiks novirzīta uz vēderu, nevis, ahem, lejasdaļu.

Protams, arī ar pilnu vēderu ir iespējams nodarboties ar seksu, taču tas varētu būt grūtāk.

2. Veiksmes spēles

gambling-chips-and-cards-on-poker-table

Šis nav iedrošinājums nodoties aktīvai azartspēļu spēlēšanai. Tomēr, ja tev ik palaikam patīk šur un tur izmēģināt veiksmi, piemēram, pokerā vai līdzīgās spēlēs, apsver domu pirms tam neēst.

Iemesls? Neticami, bet nesenā pētījumā atklājās, ka izsalkums saistīts ar labāku spēju pieņemt lēmumus. Tajā cilvēki, kuri nodevās azartspēlēm, kamēr bija izsalkuši, izdarīja veiksmīgākus gājienus nekā tie, kuri bija kārtīgi paēduši. Pirmie arī mazāk riskēja un labāk spēja novērtēt savas izredzes nākotnē.

Lasi vēl: Šīs 4 lietas padara paģiras daudz nepanesamākas – un tu tās noteikti dari

3. Miegs

woman-sleeping-in-bed

Gulēšanai cilvēks patērē ļoti maz enerģijas, tāpēc viss ēdiens, kas pirms miega tiek apēsts, visticamāk, uzkrāsies zem ādas tauku formā, tā vietā, lai kalorijas tiktu patērētas kā enerģija.

Iešana gulēt ar pilnu vēderu var izraisīt arī nepatīkamas gremošanas problēmas.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

  • <cite class="fn">raimis</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā,jo nav kārtīgs burkāns un kāposta trūkums.

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment