Šis skarbais pārītis internetā ar viltu notvēra pedofilu

Kad viņš ieradās lielveikala autostāvvietā, domādams, ka satiks meiteni, viņš patiesībā satika Keitiju un Nīlu, kas visu nofilmēja un izsauca policiju.

Pāra uzņemtais video ir ievietots Youtube vietnē, un tas sākas ar to, ka 35 gadus vecais Čepmens ierodas pie lielveikala ieejas un cenšas sazvanīt “Keriju”, mēģinot noskaidrot, kur viņa ir.

Patiesībā viņš zvanīja Keitijai, kas kopā ar vīru atradās vien dažus metrus tālāk un gatavojās viņu atmaskot.

Rezultātā Lutonas tiesa vīrietim piesprieda 16 mēnešu cietumsodu.

1
Mirklis, kad Čepmenu atmasko ar kameru, bet viņš aizgriežas, un tēlo, ka sarunājas ar draugu

Pāris vīrieti aizturēja pietiekami ilgi, lai ierastos policija un viņš tiktu arestēts.

Apskatot  pierādījumus – īsziņas un tiešsaistes saraksti, kur Čepmens sīki aprakstīja, ka vēlas seksu tieši ar 14 gadus vecu meiteni –, policijai bija pamats ierosināt lietu.

Tiesas sēde notika 23. decembrī, kur Čepmens atzina savu vainu pārkāpumā par mēģināšanu satikties ar mazgadīgu meiteni.

Keitija un Nīls pastāstīja, kā viņi notvēruši šo vīrieti, un viņam konkrētajā laikā bija arī draudzene.

Pirmajā reizē, kad Čepmens sazinājās ar viltus profila īpašnieci, viņš uzzināja, ka meitenei ir 15 gadu. Vēlāk viņam pateica, ka meitene ir 14 gadus veca.

Pāris stāsta, ka tas viņu neesot ietekmējis un viņš tik un tā mēģinājis sarunāt tikšanos ar meiteni. “Mēs ieguvām viņa fotogrāfiju un zinājām, kā viņš izskatās, un tad ieguvām arī telefona numuru, bet meitenes telefona numuru izmantojām kā ēsmu.”

Viņi sarunāja satikties 14. oktobrī Asda veikala stāvlaukumā.

Keitija stāstīja, ka viņi gājuši veikala ieejas virzienā un redzējuši, ka vīrietis cenšas kādu sazvanīt. Viņš domāja, ka zvana meitenei, bet tas bija Keitijas telefona numurs.

Viņa nofilmēja satikšanos, kuras laikā Nīls izskaidroja Čepmenam, ka viņi zina, kas notiek un ka policija jau ir ceļā.

Bija acīmredzams, ka vainīgais negrib, ka viņu filmē, jo viņš centās tikt prom no kameras, taču pāris parūpējās, lai viņš nevarētu aizbēgt, un nobloķēja viņa automašīnu.

Tad vainīgais tika arestēts.

Nīls paskaidroja, ka nekad neizturas agresīvi un nevienu fiziski neiespaido, tikai atklāj patiesību. Keitija arī piebilda, ka viņi nenodarbojas ar sagūstīšanu: “Šie vīrieši paši izvēlas sarunāties ar jaunām meitenēm, un tikai tad, kad viņi ierodas, tad saprot, ka ir pieķerti.”

Pāris atzīst, ka viņi varētu tvarstīt pedofilus katru dienu, bet vienīgais šķērslis tam ir laika trūkums.

Viņi sāka ar to nodarboties 2015. gadā, kad atklāja, ka četri vīrieši bija mēģinājuši sarunāt tikšanos ar viņu radinieci. Šobrīd viņu redzeslokā nonākuši vairāki aizdomās turamie, un viņi gribētu apmācīt arī citus, lai kopīgiem spēkiem varētu pieķert vairāk pedofilu.

Bedfordšīras policija iepriekš izteikusies, ka cilvēkiem nevajadzētu uzņemties likuma sargu lomu un pakļaut sevi riskam, jo tad vainīgie var palikt nesodīti.

Tomēr Keitija un Nīls atzīst, ka no policijas saņēmuši tikai un vienīgi atbalstu.

Tiesa Čepmenam piesprieda 16 mēnešu cietumsodu, pēc kura viņš nonāks probācijas dienestu uzraudzībā un viņam jāpiedalās dzimumnoziedznieku sociālās uzvedības korekcijas programmā.

Turklāt viņa vārds nonāks dzimumnoziedznieku sarakstā un tur paliks turpmākos 10 gadus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment