Šis slavenais stāsts noteikti liks arī tev noraust kādu asaru – izlasi stāstu par Bopsiju

Varbūt tu jau esi dzirdējis stāstu par 7 gadus veco zēnu Bopsiju. Tas ir viens no savdabīgākajiem notikumiem, kas tiek atstāstīts jau gadiem ilgi… un katra reize ir ta vērta. Pirms 32 gadiem Bopsija dzīvību paņēma leikēmija jeb asins vēzis. Tomēr tas, kas notika pirms tam izkausēs pat vissaltāko sirdi.

1978. gadā piecus gadus vecajam Frenkam “Bopsijam” Salazaram tika diagnosticēta leikēmija. Ārsti ieteica viņa mātei, Oktāvijai Trujillo, ievietot zēnu Svētā Džozefa slimnīcas medicīnas centrā, Fēniksā. Tolaik viņa māte nespēja atļauties tik dārgus medicīnas pakalpojumus… bet viņa nolēma, ka tik un tā nogādās Frenku slimnīcā.

Nākamos divu gadus Bopsiju ārstēja Dr. Frenks Baranko, tas bija ārsts kuru piecus gadus vecais zēns ļoti iemīļoja. Starp Bopsiju un ārstu izveidojās īpaša saikne un tā mainīja itin visu.

Lasi arī: Jaundzimušo personas kodos Latvijā vairs nenorādīs dzimšanas datus

Ārsts Oktaviānai 1980. gadā paziņoja, ka ar viņu vēlas runāt sieviete vārdā Linda Paulinga. Arī Lindas dēls tajā pavasarī nomira leikēmijas izraisītu komplikāciju dēļ. Pirms viņas zēns devās viņsaulē, pilsētnieki palīdzēja piepildīt viņa sapni: kļūt par policistu. Kopš tās dienas Linda Paulinga un viņas vīrs nolēma izveidot fondu “Ievēlies vēlēšanos”.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu VISU aizkustinošo stāstu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment