Skaistākās vagīnas konkurss. Kāds bija tā mērķis?

Konkursa autors šajā visā neredz neko sliktu. Uz jautājumu, kas tika attiecināts uz seksismu, Sloans atbildēja: “To nesauca par seksismu, kad dildo tika ražoti kā kas ļoti līdzīgs vīrieša dzimumloceklim, kāpēc lai šis būtu sliktāk? ”

Otrās un trešās vietas ieguvējas atzīst, ka dalība konkursā šķitusi smieklīga, taču interesanta. Viņas piedalījušās, jo domājušas – “Varbūt man paveiksies un manas izredzes uzvarēt varētu būt lielākas kā pārējām dalībniecēm.”

Trešās vietas ieguvēja nejūtas īpaši saviļņota par iegūto titulu :”Mans draugs man lika pieteikties. Viņš pat bija tas, kurš man par šo konkursu pastāstīja. Es uzreiz nepiekritu, bet pēc pāris alkohola glāzēm mēs tomēr to izdarījām.. es jutos ļoti neērti. Sajūta bija kā pie ārsta.”

 

Šim konkursam, kā varētu šķist, porno zvaigznes nepieteicās, bet gan parastas sievietes, kas vēlējās izdarīt ko nerātnu.

Visa konkursa mērķis bija atrast perfekto vagīnu, kura būtu kā paraugs seksa rotaļlietai vīriešiem.

Skaisto vagīnu īpašnieces ieguva arī naudas balvas:

1.vieta – 5000 $

2. vieta – 2500$

3. vieta – 1125 $

1. vietas ieguvēja ieguva balvu – ceļojums uz Berlīni, kur viņas vagīna tiks noskenēta 3D formātā.

2222

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Janis</cite>

    Uzvaretaju bildes or it didnt happen.

  • <cite class="fn">Kārumnieks</cite>

    No vagīnas smukuma (vai varbūt tomēr no kaunuma lūpu izskata? 😉 ) jēga ir tad, ja vecis vēlas uz to blenzt. Seksa rotaļlietai, protams, jābūt glītai, taču būtiskāk būtu noskaidrot vagīnas funkcionalitāti – t.i., platumu, garumu, muskuļu elastību, sievietes spēju paspēlēties ar vagīnas muskuļiem utt. Bet tā -kāda starpība, vai iesprausties smukā vai neglītā nebaudāmā caurumā…

Leave a Comment