Skolas vadība nemaz nenojauta, ka tādā veidā viņi nogalinās skolnieku. Tagad sēro visa pasaule

rndr_670x3775

Lielākajā daļā Kanādas skolu jau tajā laikā bija ļauts bērniem nest sev līdzi medikamentus, ja tie viņiem bija nepieciešami, taču dažas skolas tik ļoti uztraucās par citu skolēnu piekļuvi medikamentiem un iespējamu saindēšanās risku, ka nolēma medikamentus drošības pēc turēt direktora kabinetā (tādējādi skola varētu pārraudzīt medikamentu pareizu lietošanu).

Skolas vadība nemaz nepadomāja, ka šāds solis varētu novest pie tik traģiska iznākuma. Zēnu liktenīgajā dienā piemeklēja astmas lēkme. Rajena draugi-klasesbiedri zināja, ka viņam ir steidzami nepieciešams inhalators, kas atradās direktora kabinetā. Viņi pacēla savu draugu un ātri aiznesa viņu līdz direktora kabinetam, kas tobrīd bija aizslēgts. Zēni mēģināja atrast direktoru, bet bija jau par vēlu, Rajens jau vairs neelpoja.

Lasi vēl: Zēns skolā iziet no jebkādiem rāmjiem un viņam to tūlītēji nākas nožēlot!

Rajena mamma Sāra Gibsone pēc dēla nāves uzsāka kampaņu, kuras mērķis ir panākt izmaiņas arī pārējās skolās, kur skolēnu medikamenti vēl joprojām tiek glabāti direktora kabinetā, lai līdzīgi traģiski notikumi neatkārtotos vairs nevienā skolā. Kampaņa nosaukta par godu viņas dēlam: “Ryan’s Law”.

Avots: damn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment