Skolotāja tiek ieslodzīta uz 22 gadiem par skolnieku pavedināšanu

“Es vēlētos, kaut varētu pagriezt laiku atpakaļ un mainīt to, ko esmu izdarījusi,” saka 30 gadus vecā Dženifera Fičere, “es ienīstu to, ko esmu izdarījusi. Es gribētu doties atpakaļ un padomāt par upuriem pirms domāšanas par sevi.”

Tomēr upuru vecāki netaisās viņai piedot. “Tas sāp,” saka kāda zēna māte. “Es redzēju, kā es lēnām pazaudēju savu dēlu, un nebija nekāda veida, kā es viņu varētu sasniegt.”

Fičere visiem saviem upuriem, kuriem tobrīd bija 17 gadi, lika slēpt no saviem vecākiem nelegālos dzimumsakarus. Un tā nebija viena vai divas reizes, kad viņa nodarbojās ar seksu ar saviem studentiem – tās bija neskaitāmas reizes.

Ar vienu no studentiem viņai pat ir bijis sekss uz skolas jumta. 2008. gadā Dženifera arī esot tikusi sodīta par nepiedienīgu kontaktu ar zēnu no astotās klases.

Avots: www.nydailynews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">TROLLIS</cite>

    kārtīga skolotāja iemāca visu- netikai to ka 2+2=4

  • <cite class="fn">vhdftys5tsfhgaertrydfg</cite>

    Daaeeeeemmmm…. normāla nerātnā skolotāja, labprāt būtu mācījies pie viņas. Tikai par ko viņai 22 gadi cietumā, es nesaprotu. Tāds termiņš itkā būtu kādu nogalinājusi, bet nē, viņa vienkārši padarīja puikas par vīriešiem. Vecākiem būtu jābūt pateicīgiem viņai. Stulbums.

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto.
    Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment