Skudras baidās no mana dārza kā no uguns. Kaimiņš biologs dalījās ar lētu līdzekli pret skudrām

Kolēģi dārznieki, ja jums, tāpat kā man, ir tuvu problēma ar skudrām dārzā, tad esmu atradis galīgo risinājumu, kā atbrīvot dārzu no skudrām. Izlasot šo rakstu līdz galam, jūs uz visiem laikiem atbrīvosities no kaitinošajām skudrām.

Lai kā es ar tām cīnījos, uzlēju uz tām verdošu ūdeni, apkaisīju pelnus, izkaisīju mannu, bet skudras tomēr parādījās dārzā, tikai dažādās vietās.

Kā jūs, iespējams, pamanījāt, es neizmantoju veikalā nopērkamās ķimikālijas. Tā kā uztraucos par ražu, man tuvākas ir tautas metodes. Tradicionālās metodes darbojas, bet katra metode darbojas noteiktu laiku un noteiktos apstākļos. Ja manna palīdzēja vienam, tad otram tā nelīdzēja.

Tas viss ir atkarīgs no apstākļiem. Kāda tur ir augsne, cik skudru ir un cik ilgi tās dzīvo tavā dārzā.

Ja skudras parādījās pirms vairāk nekā 2 vai 3 gadiem, šajā laikā tās radīs veselu pasauli pazemē un būs ļoti grūti no tām atbrīvoties.

Jāņem vērā visi faktori.

Skudras manā dārzā parādījās pavisam nesen un nelielā skaitā.

Kaimiņš pastāstīja interesantu veidu

Manai kaimiņienei ir 50 gadu un viņa ir ļoti pieredzējusi dārzniece. Reiz es viņai sūdzējos par skudrām, no kurām nevarēju tikt vaļā, un saņēmu noderīgus padomus.

Lasi vēl: Tik izcilu auksto zupu diez vai tu būsi ēdis: šo man pagatavoja draugs un teica, ka tā ir viņa dzimtās zemes recepte

Lai uz visiem laikiem atbrīvotos no skudrām dārzā, jums būs nepieciešams neliels konteiners. Šajā traukā ielej apmēram 1 ēdamkaroti cukura.

Pēc tam pievienojiet pusi ēdamkarotes borskābes.

Lasi vēl: Viktorīna: ko par tevi stāsta tava īkšķa forma?

Samaisiet un pievienojiet karstu ūdeni. Tagad vēlreiz samaisiet, līdz saturs izšķīst.

Ļaujiet tai atdzist un novietojiet mūsu trauku tieši blakus skudrām.

Cukurs piesaistīs skudras, bet borskābe paveiks pārējo.

Pēc tam, kad es novietoju vairākus no šiem konteineriem vietās, kur sakrājās skudras, es pamanīju, ka tās ir pazudušas, pilnībā pazudušas.

Izdomāju, kā mājās pagatavot jaunus cepumus; Vīrs pagaršoja un nēsāja mani uz rokām

Tāpēc uzskatu šo metodi par reāli strādājošu un pārbaudītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment