Skumjākais stāsts pasaulē: Vīrietis jau 20 gadus vienā vietā gaida kādu meiteni…

47 gadus vecais Taivānas iedzīvotājs Ah Dži vienkārši nespēj pieņemt to, ka meitene, ar ko viņš sarunāja randiņu pirms 20 gadiem, viņam iedevusi kurvīti. Viņš tagad pastāvīgi uzturas vilcienu stacijā, kur viņa dzīves mīlestība apsolīja ar viņu satikties pirms 20 gadiem. Nav īsti skaidrs, vai šī meitene patiesi bijusi viņa mīļotā vai arī viņi bija sarunājuši tikai pirmo randiņu, viss, kas ir zināms: viņš devās uz vilcienu staciju gaidīt meiteni un kopš tā laika nav šo vietu pametis.

trainmain

Pirmajos gados Ah Dži vienmēr varēja sastapt uz lielajām kāpnēm, tā it kā viņš tur stāvētu, gatavs jebkurā brīdī sveikt kādu atnācēju. Vēlāk viņš pārvācās pie stacijas izejas durvīm, kur varēja katru dienu blenzt visu pasažieru sejās. Vīrieša sirds ir tik salauzta, ka viņš tagad dzīvo izsalkuša bezpajumtnieka dzīvi.

132457_story__Tainan-station-550x366

Viņš izdzīvo tikai no sociālo darbinieku un garāmgājēju atbalsta. Dažreiz viņu apciemo ģimenes locekļi, taču neviens nespēj viņu pārliecināt atgriezties mājās. Viņu pat mēģinājuši ar varu vest prom, taču pēc dažām dienām viņš izbēdzis un atgriezies vecajā vietā.

 

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment