Slavenā igauņu ragana Merilina Kerro paziņojusi par lielu pavērsienu privātajā dzīvē

Pārsteidzošs pavērsiens noticis slavenās “igauņu raganas” un TV šova “Ekstrasensu cīņas” finālistes Merilinas Kerro dzīvē – viņa nākusi klajā ar paziņojumu, ka drīzumā šķirsies no vīra.

 

Kā situāciju skaidro pati sieviete – viņa pati ir nolēmusi  padzīvot no vīra atsevišķi. Jāatgādina, ka Merilina 2018. gada vasarā laida pasaulē dēlu no sava vīra  norvēģa Marka Aleksandra Hansena. Savukārt otrs bērns – meita – ģimenē ienāca tikai 4 mēnešus atpakaļ.

 

Merlina raksta, ka viņa ir izlēmusi pārcelties un padzīvot atsevišķi no sava vīra. Kā pamatojums lēmumam tiek piesaukts tas, ka  “ģimenei tā būs labāk”. Viņa arī uzsver, ka tas nav bēdīgs notikums, bet gan laimīgs, jo tādējādi viņi viens otram dod  brīvību un viņi varēšot “augt savās attiecībās”!

“Mēs vienmēr būsim ģimene,” – tā  saviem sekotājiem sociālajos tīklos raksta Merilina. Viņa arī uzssver, ka ar vīru saglabāšot labas attiecības tieši bērnu dēļ, jo viņi vienmēr būs pats galvenais un svarīgākais abu dzīvē.

 Lasi arī: Tauta spriež cik pareizs ir lēmums nākamgad atkārtoti uz Eirovīziju sūtīt Samantu Tīnu; Cilvēku domas dalās

Ekstrasense arī ieskicējusi vīra reakciju uz notikošo – viņš šo lēmumu esot pieņēmis, kā rezultātā škiršanās noritējusi mierīgi.

  “Ir reizes, kad jūs ejat garu ceļu, lai galu galā izvēlētos ko pavisam citu – lai augtu. Es jau esmu gājusi šādu ceļu, esmu daudz mācījusies un arī iemācījusies saglabāt labas attiecības. Turpmāk katrs no mums dzīvos savu dzīvi, bet viena kopīga dzīve savienos mūs ar bērniem,” – raksta Merilina.

Atgādinam, ka pirms laulības ar, nu jau bijušo vīru, Merilinai bija attiecības ar citu slavenu“Ekstrasensu cīņu” dalībnieku – Aleksandru Šepsu. Pēc gada, kad vinu attiecības izjuka, Merlina apprecējās ar Marku.

 

Arī interesanti: 5 veidi, kā saglabāt optimismu pēc šķiršanās! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment