Tauta spriež cik pareizs ir lēmums nākamgad atkārtoti uz Eirovīziju sūtīt Samantu Tīnu; Cilvēku domas dalās

Viens no sabiedrībā šobrīd apspriestākajiem jautājumiem gan sociālajos tīklos, gan internetā kopumā ir Latvijas televīzijas (LTV) paziņojums, ka dziedātāja Samanta Tīna atkārtoti tiks sūtīta uz Eirovīziju pārstāvēt Latviju. Jāatgādina, ka, dēļ vīrusa uzliesmojuma krīzes, šogad dziedātāja konkurā nevarēja piedalīties, lai arī uzvarēja nacionālajā atlasē. 

Tiesa, Eirovīzijas noteikumu dēļ, Samanta nevarēs konkursā startēt ar dziesmu, ar kuru uzvarēja. Tā  vietā būs jātop jaunai dziemsai, ar kuru startēt lielajā Eirovīzijā.

Lūk video, kurā Samantai tiek paziņoti jaunumi (viņa pat apraudājās):

https://www.facebook.com/461404520580338/videos/2706232469646270

 

Jāatgādina, ka iepriekš Samanta ļoti emocionāli uztvēra vēsti par Eirovīzijas atcelšanu, nodēvējot to par  “Stulbums un sviests”! Viņa arī atzina, ka ir ļoti par to raudājusi!

 

Sabiedrības domas par LTV lēmumu dalās. Daļa sabuiedrības uzskata, ka lēmums ir godīgs un pareizss, jo, tikai dēļ pandēmijas uzliesmojuma, dziedātāja nevarēja sevi realizēt.

 

“Sapņi piepildās tikai nevajag padoties. Samanta nepadevās un dziedās uz Eurovīzijas skatuves. Viņa to ir pelnījusi vairāk kā jebkurš. Šis pāries un mums visiem vēl būs iespēja kā Samantai piepildīt savus plānus. Priecīga ziņa”, raksta Jan Liekman.

Staburags raksta: Godīgs lēmums! Atliek tikai labu dziesmu “uztaisīt”!

“Ļoti godīgi un pelnīti! Lai veicas Samantai! Un nelabvēļus nav ko klausīties!” raksta Kate.

“Pareizs lēmums! Cerams, ka izdosies sagatavot lielisku dziesmu un priekšnesumu, un novēlu vislabākos rezultātus. :)”, raksta kāds anonīmais interneta lietotājs.

 

Vienlaikus gan ne mazums cilvēku (iespējams pat vairākums) ir kritiski par šo lēmumu. Lūk daži kritiskie komentāri:

 

Slikti, ļoti slikti.. raksta Artis Liepnieks.

“Par to ir jālemj sabiedrībai nevis kādiem paris dārzeņiem!!!” raksta Ilze!

 

“Riktīgs Buratīno seriāls ar visu Brīnumu lauku. Tas, ar ko jamā taisījās piedalīties tajā slukto dziesmu konkursā, tak ir kaut kāds bezgaumīgs drunduļets. Varbūt beidzot jāpārtauc šī māžošanās – ja nav jēdzigas dziesmas, tad nav ko tur līst?! P.S. Ko viņa ar savu seju ir izdarījusi? Grasās piebiedroties tiem ērmiem, kuri piedalās Plastic Surgery Disasters konkursā?” raksta Edgars!

 

“Kā teicis jau vecais Zigismunds, galvenie iemesli visam, kas notiek, ir trīs. Sekss, nauda un vara. Naudu viņas maciņā skaitījis neesmu un arī netaisos, taču diez vai visi plastiskās ķirurģijas brīnumi ir pašas apmaksāti; varas arī nekādas, spriežot pēc šīsvasaras atceltā margināļu saieta un neveiksmīgajām gaudām. Atliek trešais – ar ko viņa guļ? Bet arī tā nav mana darīšana. 32 gadu vecumā joprojām “jaunā” izpildītāja? Amy Lee šādā vecumā nokāpa no skatuves, nevis plēsās uz to.”

 

“Viņa jau sāka raudāt pēc tam kad vīruss uzliesmoja… aizņaudējās līdz lēmējiem,  lai kas tie arī nebūtu! MURGS”

“Visu cieņu Tīnai, bet, ja nākamajā gadā Latvijā radīsies dziedātājs/ja, par kuru mums nebūs kauns, tad vienalga dziedās Tīna… Kāpēc?”

Vienkārši laba iespēja ietaupīt uz kārtējās Supernovas rēķina… raksta cits interneta lietotājs.

Lasi arī: Atklājusies informācija par krāpnieci Evitu, kuras dēļ vīrieši zaudēja prātu un bija gatavi uz visu

“Lai jau patīk un brauc, bet kāds kaifs ir braukt uz konkursu, kur jau iepriekš skaidri zini, ka tu ieņemsi vienu no pēdējām vietām?”

 

Gribam zināt jūsu domas:

 

Vai atbalsti lēmumu atkārtoti uz Eirovīziju sūtīt Samantu Tīnu?
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment