Slavenā Vasilisa Volodina izteikusi prognozi par Krimas tiltu – kas ar to notiks nākotnē

Slavenā krievu zvaigžņu speciāliste Vasilisa Volodina nākusi klajā ar savu prognozi par to, kas nākotnē notiks ar Krimas tiltu.

Dzentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar ekspertes prognozi.

Vai visu iepriekš noteica zvaigznes?

2022. gada 8. oktobra diena ieies vēsturē ar būtisku notikumu – tika uzspridzināts Krimas tilts. Ziņas par šo incidentu ieņēma tiešsaistes publikāciju un citu mediju resursu pirmās lapas. Sprādziens bija milzīgs, un vairākos video ir fiksēts arī pats sprādziena brīdis. 

Patiešām, šis tilta sprādziena sekas ir ievērojamas – atcelti autobusu un vilcienu reisi.  Krimas okupācijas spēku vadītājs gan mudināja nomierināties un situācija tiekot kontrolēta.

Lasi arī: Piedzērušies vecāki gulēja, kad vīrietis paņēma viņu četrus gadus veco meitu. Tagad viņa nekad vairs neatgriezīsies tur …

Bet par tilta tuprmāko likteni izteikusies V. Volodina:

Vasilisa Volodina paziņo: “Tādus notikumus vajadzēja gaidīt.” Viņa to skaidroja ar to, ka politiķi nozīmīgos notikumos reti koncentrējas uz zvaigznēm. Krimas tilta celtniecība sākotnēji tika sākta “nepareizajā laikā”, sūdzas V. Volodina, taču tad viņa it kā neizteica savas bēdīgās prognozes.

Volodina apliecina, ka zinājusi, ka varētu būt problēmas ar Krimas tiltu. Kad to sāka būvēt, zvaigznes paredzēja grūtības. Un pati diena izvēlēta nepareizi. Tas izraisīja problēmas Krimas tiltam, īpaši militāru konfliktu gadījumā.

Bet kas ar tiltu notiks turpmāk?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment