Gaišreģe atklāj, kā drīzumā gaidāmais Saules aptumsums var mainīt mūsu dzīvi un kas tev ir jādara

Šamane un gaišreģe Kažeta Ahmetžanova pastāstīja, kā drīzumā gaidāmais Saules aptumsums var mainīt mūsu dzīvi un kā tam labāk sagatavoties. 

Dzentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar ekspertes prognozi.

Ko aptumsums nesīs Skorpiona sezonā

Nākamais Saules aptumsums notiks 2022. gada 25. oktobrī. Tas iekrīt Skorpiona sezonā, kas vienmēr nes pārmaiņas un pārmaiņas. Šis ir ļoti spēcīgs laiks, labvēlīgs darbībai, saka K. Ahmetžanova.

Skorpiona laiks pilnīgi visiem cilvēkiem ir jūtu dziļums, patiesa garīgā tuvība. Tomēr tas arī riskē kļūt bezkompromisa un pārāk spītīgs. Daudzi tur nonāks pie lietas, kurām agrāk pat nebūtu pievērsuši uzmanību. Nekādas viduvējības un paviršības – viss ir ļoti rūpīgi un nopietni. Dažreiz pat pārāk daudz. Būs spiediens, sarežģījumi pat tur, kur viss ir ārkārtīgi vienkārši.

Lasi arī: Omīte piezvanīja un piedāvāja satikties. Es teicu “pēc tam”, un tā bija mana lielākā kļūda

Ja Skorpiona priekštecis – Svari – uzskata, ka it visā ir jābūt vienlīdzībai, harmonijai un taisnīgumam, tad šī zīme ir pārliecināta, ka taisnība neeksistē, un viss, ko vēlies, ir jāņem ar autoritāti un spēku.

Daļējs saules aptumsums Skorpionā pamodinās cilvēkā kādu provokāciju, kaislību, gribu un darbības intensitāti. Šis ir dziedināšanas un pārveidojošas enerģijas laiks, bet tajā pašā laikā greizsirdība, manipulācijas un atriebība.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu vairāk par šo periodu un kā katram cilvēkam gaidīt

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment