Gaišreģe atklāj, kā drīzumā gaidāmais Saules aptumsums var mainīt mūsu dzīvi un kas tev ir jādara

Kā uzvesties Saules aptumsuma laikā 25. oktobrī, lai izvairītos no negatīvisma

Skorpionā 2022. gada 25. oktobrī gaidāmā Saules aptumsuma laikā aktuālas būs vispārīgas komforta tēmas, tostarp finansiālais komforts, atbildība, noslēpumi un greizsirdība. K. Ahmetžanova iesaka neizdomāt problēmas, lai izvairītos no negatīvām sekām, bet arī “ierakties” sevī un noteikt savas prioritātes, stiprās puses un savu potenciālu.

Šis ir mistisks un noslēpumains laiks, kas ir ļoti labvēlīgs dziļai pašsajūtai. Lai to izdarītu, dodieties vairāk atpūtā un pavadiet laiku mierīgi un radoši. Vienlaikus, nebaidieties saskarieties ar savām bailēm un problēmām. Izrādās, ka tas ir diezgan atrisināmi.

Nekautrējieties šajā laikā no savām emocijām, kā arī mīliet sevi ar visiem saviem mīnusiem un trūkumiem. Jums būs vieglāk rīkoties, kad apzināsieties savus spēkus un iespējas.

Aptumsuma laikā var un vajag tikt galā ar to, kas tevi vajā, meklēt atbildes un sakārtot situāciju. Jums ir vajadzīgas atbildes, un, lai tās atrastu, uzdodiet vairāk jautājumu un, galvenais, uzdodiet sev.

Lasi arī: Omīte piezvanīja un piedāvāja satikties. Es teicu “pēc tam”, un tā bija mana lielākā kļūda

Saglabājiet atvērtu prātu un izpētiet visu un visus apkārtējos. Ja jau sen esi vēlējies uzzināt patiesību par kaut ko, tagad ir īstais laiks. Šomēnes var atklāties daudz patiesības, tāpēc esiet gatavi tam, ka jūsu noslēpumi var tikt atklāti, brīdina Ahmetžanova un iesaka pilnībā nodoties savām jūtām, nevis no tām apmulsināt.

Nebaidieties izteikt savas emocijas. Ja jums ir spēcīgas jūtas, parādiet tās, runājiet, paskaidrojiet. Nebaidieties, ka kāds jūs nesapratīs vai izjokos. Drīzāk otrādi. Pretī saņemsiet sapratni un savstarpīgumu. Nepalaidiet garām savu unikālo iespēju pateikt savam mīļajam cilvēkam, cik ļoti jūs viņu mīlat un novērtējat, iesaka eksperte.

Arī interesanti: Šīs 4 zodiaka zīmes sagaida veiksme līdz 2022. gada beigām

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment