Slavenības, kurām ir psihiska rakstura saslimšanas (2.daļa)

IZLASI ARĪ PIRMO DAĻU, SPIEŽOT ŠEIT!

1. Demija Lovato, bipolārie traucējumi

1

“Atceros, ka sēdēju kopā ar menedžeri un savu ģimeni, runāju ar viņiem par to vai darīt cilvēkiem zināmu, ka man ir šīs problēmas. Zināju, ka ir divas iespējas: es varēju nerunāt par laiku, ko pavadīju rehabilitācijā un cerēt, ka traucējumi pazudīs, vai es varēju runāt par to un iedvesmot cilvēkus, lai viņi stātos pretī savām problēmām, es izvēlējos pēdējo no šīm opcijām.”

2. Džims Kerijs, depresija

2

“Ilgi lietoju medikamentu Prozac. Tas man nedaudz palīdzēja izkļūt no jezgas, bet cilvēki, kas to lieto mēdz to darīt līdz pat kapa malai. Kādā konkrētā brīdī man nācās no tā attiekties, es sapratu, ka viss taču ir kārtībā.”

3. Eltons Džons, bulīmija

3

“Tiklīdz es pateicu, ka man nepieciešama palīdzība, viss notika uz labo pusi, es vēlējos atveseļoties. Teikt vārdus par palīdzības nepieciešamību bija atvieglojoši.”

4. Džons Hems, depresija

4

“Godīgi sakot, antidepresanti palīdz! Ja vari mainīt savu smadzeņu ķīmiju pietiekoši, lai domātu, “Es vēlos celties augšā, nevēlos gulšņāt līdz pēcpusdienai. Gribu celties un doties uz darbu!” Iedarbini dzinēju un dodies uz priekšu!”

5. Andželīna Džolija, depresija

5

“Jutos tā, it kā būtu nonākusi ļoti tumšā vietā un es nebiju spējīga no rīta piecelties no gultas, tādēļ es parakstījos uz ko tādu, kas liks man būt aktīvai.”

6. Gvineta Paltrova, pēcdzemdību depresija

6

“Tas bija briesmīgi, kad piedzima mans pirmais bērns, viss bija gluži pretēji. Piedzimstot meitiņai, jutos kā septītajās debesīs. Nespēju noticēt, ka nākamā bērna piedzimšana nebija tāda pati. Man šķita, ka esmu briesmīga māte un šausmīgs cilvēks.”

7. Deivids Bekhems, obsesīvi kompulsīvie traucējumi (OKT)

8

“Es dodos uz viesnīcas numuru. Pirms spēju atslābināties, es savācu telpā novietotās grāmatas, bukletus un ievietoju tos atvilktnē. Visam jābūt ideālam.”

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment