Sliktas ziņas dziedātājas Samantas Tīnas dzīvē

Influencere Katrīne Vasiļevska pavisam nesen piedalījās “Slavenības. Bez filtra” šovā un devās ciemos pie populārās dziedātājas Samantas Tīnas.

Īss apraksts par Samantu:

Samanta Tīna ir Latvijas dziedātāja un izpildītāja, kas guvusi popularitāti gan savā dzimtenē, gan ārpus tās. Viņa dzimusi 1989. gadā un ir pazīstama ar savu spēcīgo balsi, kā arī izrādītām uzskatiem un raksturīgo personību.

Samanta Tīna kļuva plaši pazīstama pēc dalības Latvijas dziesmu konkursā “Supernova”, kurā viņa piedalījusies vairākkārt un ieguvusi uzvaru 2020. gadā ar dziesmu “Still Breathing”.

Viņa ir bijusi arī Latvijas pārstāve Eirovīzijas dziesmu konkursā, un viņas piedalīšanās un izpildītāja talants ir piesaistījuši uzmanību starptautiski.

Lasi arī: Četrgadīgs zēns, kurš pasmaržoja šo garšvielu, kura mums mājas katram ir pieejama, un nomira! Esiet uzmanīgi!

Samanta Tīna ir pazīstama ar savu spēcīgo skatu uz dzīvi un ir aktīva sociālajos medijos, kur viņa dalās ar saviem dzīves notikumiem un domām. Viņa ir arī kaislīga dzīvnieku aizstāve un bieži aicina cilvēkus rūpēties par dzīvniekiem un vides aizsardzību.

S.Tīna viesi sagaidīja, izmantojot kruķus. Uz jautājumu, kas noticis, dziedātāja atbildēja, ka nokritusi no zirga. Kāja nav lauzta, bet gan izmežģīta. Pēdējā laikā viņa ir sākusi lielāku uzmanību pievērst savai kājai, cenšoties atsākt to likt pie zemes. Tomēr kritiens nav mazinājis viņas simpātiju pret zirgiem.

S. Tīna plāno turpināt nodarboties ar jāšanas sportu, un uz kritienu skatās filozofiski, pieņemot, ka dzīvē notiek viss, kā tam jānotiek. Kritiens ir licis viņai uz brīdi apstāties un padomāt par dzīves gaitām.

Arī interesanti: Skumjas ziņas Brūsa Vilisa dzīvē; “Tas laiks diemžēl tuvojas”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment