Skumjas ziņas Brūsa Vilisa dzīvē; “Tas laiks diemžēl tuvojas”

Televīzijas sērijas “Moonlight Detective Agency” režisors Glens Gordons Kerons, kurā galvenajā lomā bija jaunais Brūss Viliss, portālam PageSix pastāstīja par aktiera pašreizējo veselības stāvokli.

Īss apraksts par Brūsu Vilisu:

Brūss Viliss ir amerikāņu aktieris, dzimis 1955. gadā Idahos, ASV. Viņš ir vislabāk pazīstams ar savu lomu akciju filmās un spriedzes trilleros.

Willis kļuva slavens, izpildot galveno lomu serijā “Die Hard,” kur viņš atveidoja policista John McClane tēlu. Šī loma ieguva viņam lielu popularitāti un padarīja par vienu no iecienītākajiem akciju zvaigznēm.

Viņa karjera ietver arī lomas citās filmās, tostarp “Pulp Fiction,” “The Sixth Sense,” “Armageddon,” un daudzos citos ievērojamos darbos. Willis ir ieguvis daudzas filmu balvas un nominācijas, un viņa izcilais talants un pieredze padara viņu par vienu no visrespektablākajiem aktieriem Holivudā.

Turklāt viņš ir aktieris, producents un mūziķis, kurš piedalījies arī teātra izrādēs un ieguvis lielu sekotāju loka visā pasaulē.

Brūss Viliss noslēdza savu aktiera karjeru pagājušajā gadā, kad viņam tika diagnosticēta afāzija, un viņa ģimene vēlāk paziņoja, ka viņam ir konstatēta demence.

Tas novedis pie viņa nespējas iegaumēt scenāriju tekstus, un pašreizējā situācijā viņš saskaras ar grūtībām tos atcerēties, kā norāda viņa tuvinieki.

 

“Es jutu, ka pirmajās trīs minūtēs viņš mēģināja atcerēties, kas es esmu,” par tikšanos ar aktieri sacīja Glens. “Viņš nav pārāk runīgs, agrāk viņš bija dedzīgs lasītājs, lai gan nevēlējās, lai kāds par to zinātu, bet tagad viņš nelasa.”

 

Pēc viņa vārdiem, Vilisa stāvoklis turpina pasliktināties. “Visas valodu prasmes viņam vairs nav pieejamas, bet, neskatoties uz to, viņš joprojām ir tas pats Brūss. Kad tu esi viņam tuvu, tu zini, ka viņš ir Brūss, un esi pateicīgs, ka viņš ir šeit, bet dzīvesprieks vairs nav.”

Brūsu aprūpē viņa sieva Emma Heminga, ar kuru viņam ir divas jaunākas meitas: 11 gadus vecā Meibela un 9 gadus vecā Evelīna. Viņu atbalsta arī bijusī sieva Demija Mūra un viņu trīs kopējie bērni Rūmera, Skauta un Talula.

“Man diemžēl nesanāk bieži apciemot viņu, cik es gribētu, taču es cenšos uzturēt kontaktu ar viņu un viņa sievu, un dažreiz es redzu viņa trīs vecākos bērnus. Man ir liela vēlēšanās palikt daļai no viņa dzīves,” norādīja Demija.

Tomēr, tas, kas padara viņa stāvokli tik nepārvaramu, ir apziņa, ka, ja jūs kādreiz esat kopā pavadījis laiku ar Brūsu Vilisu, nav neviena, kurš jūtis lielāku prieku dzīvē.” Glens papildināja, ka aktieris “katru rītu modies ar laimi un centās dzīvot pilnvērtīgu dzīvi”, bet tagad ir tā, it kā viņš “skatās uz dzīvi caur logu.”

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment