Slimā pasaule! Vīrietis aizturēts par pastkastītes izvarošanu

Policija Anglijā aizturēja vīrieti, kurš centās nodarboties ar seksu ar pastkastīti. Tagad viņš ir atzīts par vainīgu seksuālā noziegumā un ir nodēvēts likumpārkāpēju. Šis vīrs ir Pols Bents (Paul Bennett), 45 gadīgs pilsonis, kurš tika pieķerts divos incidentos. Abas reizes viņš tika apsūdzēts par nepiedienīgu uzvedību, dzimumorgānu publisku atkailināšanu un aizskarošu uzvedību.

Šī lieta tikai aizsākta 9. septembrī, kad notika šis incidents ar pastkastīti, iepirkšanās centrā. Liecinieki stāstīja tiesā, ka Benets bija piegājis pie pasta kastes, novilcis bikses un sācis sevi apmierināt, izmantojot pasta kasti. Pols atkārtoti bija berzējies pret pasta kasti, uz mētājis rokas gaisā, kā arī izkliedzis “vāav” (wow) vairākkārtīgi.

Līdz viņš bija pabeidzis darbības ar pasta kasti, viņš uzvilka bikses un sāka berzēties, gar, netālu esošo, laternas stabu. Policija noskaidroja, ka Benets jau bija izrādījis savus dzimumorgānus iepriekšējā nedēļā, kādā citā lielveikalā. Tad viņš bija alkohola reibumā, skaļi klaigāja un lamājās uz policistiem.

Beneta advokāts saka: “Pols apzinās, ka ir radījis sašutumu, nepatiku un pretīgumu lieciniekiem, to piedzīvojot”, tāpēc tiesa noteica viņam ārstniecību pie psihoterapeita, alkohola ierobežošanu un viņam nāksies samaksāt 75$ sievietei, kura bija lieciniece un ziņotāja policijai.

Benetam būtu bijis jāreģistrējas kā seksuālajam noziedzniekam, bet pirms pāris dienām viņš tika atrasts miris, šķietami dabīgā nāvē.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment