Slimnīcas darbinieki atklāj šaušalīgākos atgadījumus darba laikā: 6 šokējoši stāsti

man_file_1054728_CreepyHospital_Hall

Ja esi izvēlējies strādāt veselības aprūpes jomā, tad tev noteikti nāksies saskarties ar dažādiem ekstrēmiem gadījumiem.

Pasaulē, kurā asinis un iekšas ir ikdienišķi skati, nepieciešama branga dūša, lai kļūtu par medicīnas profesionāli. Daži slimnīcu darbinieki nolēmuši dalīties šaušalīgākajos pieredzes stāstos, kas liek uzmesties zosādai, un sirdij aiz bailēm pukstēt straujāk. Šie stāsti nav domāti cilvēkiem ar vājiem nerviem.

Sieviete dzemdē lelli

Paramediķi slimnīcā nogādāja sievieti, kurai sākušās dzemdības, līdzi ieradās arī viņas draugs. Es ātri vizuāli novērtēju sievieti un sapratu, ka notika kas briesmīgs. Izskatījās, ka sieviete ir aizšūta ar biezu dziju. Viņa nekavējoties tika nošķirta no vīrieša, jo likās, ka šis gadījums varētu būt saistīts ar seksuālu vardarbību.

Brūces bija inficētas, un paciente izrādīja vajadzību izstumt to, kas ir dzemdē. Šuves ātri tika noņemtas, un drīz vien tur parādījās bērna galviņa. Izrādījās, ka tas nav bērns, bet gan plastmasas lelle. Psihopātiskā sieviete tik ļoti vēlējās dzemdēt bērnu, ka iebāza makstī lelli un aizšuva to ciet, lai lelle turētos tajā iekšā.

Lasi vēl: 12 gadus vecu, stāvoklī esošu meiteni uz slimnīcu atved viņas “vīrs” – tad atklājās patiesība

Lai lasītu pārējos piecus stāstus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment