Slimnīcas darbinieki atklāj šaušalīgākos atgadījumus darba laikā: 6 šokējoši stāsti

Kolostomas infekcija

Šķiet, ka šis notikums mani vajās līdz kapa malai. Es nesen rūpējos par aptuveni 40 gadus vecu, paralizētu sievieti, kurai veikta kolostomas operācija (kolostoma ir ķirurģiski izveidots atvērums vēdera priekšējā sienā, caur kuru daļa no resnās zarnas ir izvadīta ādas virspusē). Kolostoma tiek veikta nopietni slimiem pacientiem, kuriem zarnu satura izvade nav iespējama normālā veidā. Šī sieviete bija ļoti slima, kā arī kolostomas vietā radās infekcija. Tā attīstījās sepses līmenī, kas ir pavisam slikti.

Izrādījās, ka pacientes vīrs bija atkarīgs no narkotikām, un viņam bija ātri nepieciešama nauda, tādēļ viņš savu sievu izīrēja seksuālu pakalpojumu sniegšanai. Šaušalīgākais bija tas, ka cilvēki ieradās pie viņa mājās, lai veiktu seksuālas darbības ar viņa sievu caur stomu, pa kuru fekālijas tiek izvadītas no viņas ķermeņa.

Sieviete sevī glabā beigtu putnu

“Mana draudzene ir medicīnas māsa, kura strādā Melburnā. Kādu dienu slimnīcā ieveda pacienti ar garīgās veselības problēmām, sieviete vēma, un viņas āda bija dzeltena. Viņa bija manāmi dezorientēta. Medicīnas māsa kopā ar vēl vienu darbinieci nekavējoties veica pilnu ķermeņa apskati. Viņas ievēroja, ka no sievietes maksts ārā karājas aukliņa. Viņas jautāja pacientei par tās izcelsmi, bet viņa attiecās atbildēt. Medicīnas māsas lēnām pavilka aukliņu, tās otrā galā bija piesiets miris zvirbulis sadalīšanās stadijā. Uz jautājumu, ko tas tur dara, sieviete atbildēja, ka grasījusies to vēlāk apēst. Izrādījās, ka trūdošais putns izraisīja asins saindēšanos.”

Vīrietis cenšas sev izveidot maksti

“Manā nodaļā strādājoša medicīnas māsa pastāstīja man par šo gadījumu. Viņa sēdēja dežūrdaļā, kad pie viņas pienāca kāds no pacientiem.

Viņa pajautāja vīrietim: “Kā varu palīdzēt?”

Viņš atbildēja: “Man asiņo maksts.”

Medicīnas māsai bija aizdomas, ka pacients ir transseksuāls, bet vienīgais, ko viņa spēja dabūt pāri lūpām bija: “Maksts?”

Vīrietis atbildēja: “Jā, maksts asiņo jau kādu brīdi, un asiņošana neapstājas.”

Tad viņš turpināja skaidrot, stāstot, ka viņš ir vīrietis, bet vairāku gadu garumā viņš izmantojis vienreizējo plastmasas nazi, lai starp anālo atveri un sēkliniekiem izveidotu maksti. Katru dienu veicot iegriezumus šajā zonā un iebāžot brūcē papīra dvieļus, viņš nodrošināja to, ka brūce neaizaug. Viņa izveidotā maksts bija vairākus centimetrus dziļa un pēdējās griešanas laikā tā sāka spēcīgi asiņot.”

Lasi vēl: 12 gadus vecu, stāvoklī esošu meiteni uz slimnīcu atved viņas “vīrs” – tad atklājās patiesība

Sieviete ar nagiem izkasa pašas aci

“Mans tēvs atrodas pansionātā, un viņš pastāstīja, ka reiz tur ieveduši sievieti ar garīgiem traucējumiem, kura uzvedās vardarbīgi. Viņa palaida rokas un tad sāka uzbrukt pati sev. Viņa aizķēra aci, un tā izkrita no dobuma, karājoties redzes nervos. Cilvēki centās sievieti ātrāk savaldīt, bet diemžēl viņa paspēja saķert aci un saplacināt to plaukstā.”

Vīrieša pūstošais līķis

“Kādu dienu ar neatliekamās palīdzības dienestu sazinājās kāds vīrietis, kura mašīnā atrasts tur iemitinājies bezpajumtnieks. Mašīnā atrastais līķis bija aptuveni 220 kilogramus smags, un to burtiski nācās izgriezt no automašīnas karkasa. Viņš smirdēja tik traki, ka visa neatliekamās palīdzības brigāde un ambulances darbinieki smirdēja pēc trūdošas miesas. Atklātajās, ka brūcēs bija iemitinājušies kāpuri, daži no pušumiem bija tik dziļi, ka varēja redzēt vīrieša kaulus.”

Avots: ranker.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment