Slinkākais paņēmiens kā uzlabot garastāvokli!

Aizsapņošanās darba laikā vai kādā lekcijā parasti tiek uzskatīta kā slikts ieradums, bet zinātne nu ir tavā pusē! Pētījumi ir atklājuši, ka sapņošana un domāšana par sev tīkamām lietām vai savu partneri, rada tevī prieka un mīlestības sajūtu, uzlabojot tev garastāvokli. Pie tam- tas ne tikai izlabo tavu garastāvokli, bet arī ir iespējams, ka uzlabos tavas attiecības.

Mums lielākoties mediji un apkārtējie cilvēki atgādina par to, ka ir jādzīvo realitātē un tieši “šajā brīdī”. Tomēr mūsu atklājuši, ka domāšana un sapņošana par cilvēku, kura šobrīd nav blakus, tu vari stiprināt saikni, uzlabot attiecības un sajusties daudz labāk par sevi,” stāsta pētījuma veicējs.

Tas ir labs paņēmiens kā uzlabot savu pašsajūtu brīžos, kad tu jūties vientuļš vai sabiedrības atstumts. Jau kādu laiku bija zināms, ka pozitīvas un patīkamas savstarpējās attiecības uzlabo cilvēka pašsajūtu un pat veselību, bet nu arī vienkārša domāšana un sapņošana par savu mīļoto sniedz līdzīgu rezultātu. Un pats skaistākais ir tas, ka no tevis tas neprasa nekādu piepūli.

 

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment