Mēs jums pastāstīsim, kā ļoti ātri var pagatavot plovu, pateicoties kādam atjautīgam kulinārijas trikam!
Patiesībā noslēpums ir ļoti vienkāršs – ierastās gaļas vietā šajā receptē izmantot malto gaļu. Šī plova recepte ar malto gaļu būs īsts palīgs, kad vēlaties garšīgas un sātīgas pusdienas, bet nav laika to gatavot. Aromātisko plovu ar malto gaļu var pagatavot tikai 30 minūšu laikā.
Bet ir svarīgi ievērot “soli pa solim”, tāpēc uzmanīgi lasiet pagatavošanas instrukciju!
Izpildi šo testu!
Sastāvdaļas:
Maltā gaļa (var izmantot jebkādu – to, kas jūsu ģimenei vislabāk garšo) – 600 grami
Burkāns – 1 gab. (vidēji liels)
Sīpols – 1 gab. (liels)
Gatavošu visu vasaru, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas
Ķiploku daiviņas – 2 gab.
Rīsi – 400 grami
Augu eļļa – 3 ēdamkarotes
Verdošs ūdens – 600 ml
Sāls, pipari, citas garšvielas – pēc garšas
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- “Tas būs sliktāk nekā sals” – sinoptiķi brīdina, ka šoziem mūs sagaida vēl nebijušas anomālijasby Sandra Vīgante
- Ieslēdziet pagrieziena rādītājus pareizi: nianses, par kurām braukšanas instruktori jums nestāstaby Sandra Vīgante
- Kādai patiesībā ir jābūt vecumu starpībai attiecībās starp vīrieti un sievieti, lai būtu laimīgi uz mūžuby Rinalds Bergmanis