
Mēs jums pastāstīsim, kā ļoti ātri var pagatavot plovu, pateicoties kādam atjautīgam kulinārijas trikam!
Patiesībā noslēpums ir ļoti vienkāršs – ierastās gaļas vietā šajā receptē izmantot malto gaļu. Šī plova recepte ar malto gaļu būs īsts palīgs, kad vēlaties garšīgas un sātīgas pusdienas, bet nav laika to gatavot. Aromātisko plovu ar malto gaļu var pagatavot tikai 30 minūšu laikā.
Bet ir svarīgi ievērot “soli pa solim”, tāpēc uzmanīgi lasiet pagatavošanas instrukciju!
Izpildi šo testu!
Sastāvdaļas:
Maltā gaļa (var izmantot jebkādu – to, kas jūsu ģimenei vislabāk garšo) – 600 grami
Burkāns – 1 gab. (vidēji liels)
Sīpols – 1 gab. (liels)
Gatavošu visu vasaru, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas
Ķiploku daiviņas – 2 gab.
Rīsi – 400 grami
Augu eļļa – 3 ēdamkarotes
Verdošs ūdens – 600 ml
Sāls, pipari, citas garšvielas – pēc garšas
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- 4.decembrī tika pieņemts ar 2026.gadu pieckārtīgi palielināt nodokli par konkrēto dabas produktu
- Irēna (52) ielūdza uz vakariņām kavalieri, bet kunga sastrādātais spieda viņu jau pēc brīža izlikt pa durvīm
- Seni ticējumi un zīmes par 8. decembri: ko patiesībā nozīmē, ja šīs dienas rītā satiekat baltu kaķi
- “Man šobrīd diemžēl nav nekā iepriecinoša”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar šīs nedēļas laika prognozēm un atklāj, kādi būs Ziemassvētki
- Mana vīramāte pa kluso “aizņēmās” no mūsu makiem, uzskatot to par īres maksu – kā mēs atrisinājām šo situāciju
- Banāni vairs nebrūnēs tik ātri, ja glabājot tiem pievienosi vienu pavisam vienkāršu virtuves lietu








