
Pagatavošanas veids:
1. Sīpolu smalki sagriež. Burkānus sarīvē uz lielās rīves. Ķiplokus sasmalcina jebkurā jums ērtā veidā.
2. Uzkarsē augu eļļu pannā. Pannā pievieno sīpolu un cep, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pēc tam pievieno burkānus un, maisot, cep vēl 5-7 minūtes.
Lasi vēl: Vasara uz galda: vieglu salātu recepte ar zemenēm un mocarellu
3. Dārzeņiem pievieno malto gaļu un ar karoti to kārtīgi sasmalcina, lai nebūtu gabaliņu. Apcep malto gaļu uz liela karstuma, līdz tā apbrūnē. Pievieno rīsus (pirms tam tie kārtīgi jānomazgā zem tekoša krāna ūdens!), garšvielas un sasmalcinātos ķiplokus.

4. Visu pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai ūdens nosegtu rīsus vismaz 3 cm dziļumā (tātad, jums vajadzēs dziļu pannu!).
Gatavošu visu vasaru, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas
5. Pārklājiet pannu ar vāku un uz ļoti lēnas uguns vāriet plovu 20 minūtes, nenoņemot vāku! Ik pa laikam pagaršojiet, vai rīsi ir mīksti un samaisiet visu. Ja nepieciešams, gatavojiet ilgāk.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Iedzīvotājiem tiek atgādināts, ka šādas būves nedrīkst celt uz savas zemes bez saskaņošanas – jūs var sodīt
- Strādāju par biļešu kontrolieri Rīgā 9 gadus: stāstu, kādas ir muļķīgākās bezbiļetnieku taisnošanās, un kā es uzreiz pamanu “zaķus”
- Es desiņas vairs necepu pannā: ieraudzīju, kā tās gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Seni ticējumi un zīmes par 8. decembri: ko patiesībā nozīmē, ja šīs dienas rītā satiekat baltu kaķi
- “Šie salāti ir pārāk lēti viesiem”: vīra māsai nepatika mans svētku galds, bet viņa nezināja kas stāv dāvanā zem eglītes
- Vīra Rūdolfa radinieki uzradās bez brīdinājuma: “Mēs padzīvosim pie jums nedēļu” – lūk, kas notika tālāk








