
Pagatavošanas veids:
1. Sīpolu smalki sagriež. Burkānus sarīvē uz lielās rīves. Ķiplokus sasmalcina jebkurā jums ērtā veidā.
2. Uzkarsē augu eļļu pannā. Pannā pievieno sīpolu un cep, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pēc tam pievieno burkānus un, maisot, cep vēl 5-7 minūtes.
Lasi vēl: Vasara uz galda: vieglu salātu recepte ar zemenēm un mocarellu
3. Dārzeņiem pievieno malto gaļu un ar karoti to kārtīgi sasmalcina, lai nebūtu gabaliņu. Apcep malto gaļu uz liela karstuma, līdz tā apbrūnē. Pievieno rīsus (pirms tam tie kārtīgi jānomazgā zem tekoša krāna ūdens!), garšvielas un sasmalcinātos ķiplokus.

4. Visu pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai ūdens nosegtu rīsus vismaz 3 cm dziļumā (tātad, jums vajadzēs dziļu pannu!).
Gatavošu visu vasaru, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas
5. Pārklājiet pannu ar vāku un uz ļoti lēnas uguns vāriet plovu 20 minūtes, nenoņemot vāku! Ik pa laikam pagaršojiet, vai rīsi ir mīksti un samaisiet visu. Ja nepieciešams, gatavojiet ilgāk.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Ko daudzi saprot tikai pēc 70 gadiem: kļūdas, kuras var nepieļaut jau tagad
- Rīdziniece aizbrauca pie draudzenes uz Slovākiju un ieraudzīja, ka viņa virtuves izlietnē mazgā atkritumus: stāstu kāpēc
- Sešus mēnešus dzīvoju ar vīrieti, kurš pelnīja 700 euro, bet aizgāju no viņa tikai divu iemeslu dēļ
- Kāpēc patiesībā lielveikalos Lidl, Maxima bieži strādā tikai viena vai divas kases un ko viņi no tā iegūst
- 3 gadījumi, kad nav jāpakļaujas ceļu inspektora prasībām: jums nekas par to nedraud
- Kā gan es agrāk tā netaisīju makaronus: maz izdevumu, bet lieliska garša






