Ja vēlaties kāpostu tīteņus, bet nav laika tos pagatavot, palīdzēs šī ēdiena slinkā versija.
Šajos pildītajos kāpostos nav nepieciešams ietīt un vārīt kāpostu lapas.
Slinkos kāpostu tīteņus gatavo no kāpostu, maltas gaļas un rīsi kotletēm, un cep tomātu mērcē.
Sastāvdaļas:
malta gaļa – 400 g
kāposti – 300 g
rīsi – 0,5 glāze
ola – 1 gabals
sīpols – 1 gabals
burkāns – 1 gabals
malti melnie pipari – pēc garšas
sāls – pēc garšas
Mērcei:
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
ūdens – 1 glāze
cukurs – 1 tējkarote
sāls – pēc garšas
Kā pagatavot gardos tītēnus, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Astronumerologs Kristaps Baņķis, izvērtējot vētru Latvijā un tās izraisītos plūdus Jelgavā, atklājis satraucošas prognozes par nākotniby Sandra Ločmele
- Meteorologs Toms Bricis par šīs nedēļas laika apstākļiem: “Uz siltām brīvdienām varam necerēt…”by Laura Blūma
- Kopš seniem laikiem 29.aprīlis ir saistīts ar vairākām zīmēm un tradīcijām – ko labāk nedarītby Sandra Ločmele