Ja vēlaties kāpostu tīteņus, bet nav laika tos pagatavot, palīdzēs šī ēdiena slinkā versija.
Šajos pildītajos kāpostos nav nepieciešams ietīt un vārīt kāpostu lapas.
Slinkos kāpostu tīteņus gatavo no kāpostu, maltas gaļas un rīsi kotletēm, un cep tomātu mērcē.
Sastāvdaļas:
malta gaļa – 400 g
kāposti – 300 g
rīsi – 0,5 glāze
ola – 1 gabals
sīpols – 1 gabals
burkāns – 1 gabals
malti melnie pipari – pēc garšas
sāls – pēc garšas
Mērcei:
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
ūdens – 1 glāze
cukurs – 1 tējkarote
sāls – pēc garšas
Kā pagatavot gardos tītēnus, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Vasara nenāk, un tā nav jāgaida: sinoptiķi prognozējuši laikapstākļus nākamajiem trim mēnešiemby Sandra Ločmele
- Garšviela, kas pārvērtīs tavu ģerāniju par ziedošu ūdenskritumuby Anete Vītola
- Dārzniece Agnese nosauc 6 krāšņus augus, kas labi aug un izcili pacieš Latvijas klimatu (+ VIDEO)by Laura Blūma