Pagatavošana:
Smalki sasmalciniet kāpostus.
Nomazgājiet rīsus un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz tie ir pusvārīti.
Sīpolu nomizo, smalki sagriež. Burkānus nomizo un sarīvē uz vidējas rīves.
Lasi vēl: Kas notiek, ja apēdat graudaugus ar kukaiņiem: eksperta atbilde jūs noteikti pārsteigs
Maltai gaļai pievieno kāpostus, olu, vārītus rīsus, burkānus, sīpolus, piparus un sāli. Labi samaisa.
Tevi arī varētu interesēt
Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni. Pievieno cukuru un sāli.
Ar mitrām rokām veido kotletītes. Liek cepšanas formā. Aplej ar sagatavoto tomātu mērci. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 50 minūtes.
Tik vien! Ātri pagatavojama, bet neticami garda recepte!
Tevi noteikti interesēs
- Ļoti viegli kopjams zieds, kas nav kaprīzs un zied līdz pat vēlam rudenim: krāsainās helēnijasby Laura Andersone
- Vairāki cilvēki Baltijas debesīs vēlā otrdienas vakarā debesīs redzējuši nezināmu, ļoti spožu objektu (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Swedbank” pārstāvji skaidro, kādi naudas pārskaitījumi radiem un paziņām ir pieļaujami un kādos apmērosby Sandra Vīgante