Pagatavošana:
Smalki sasmalciniet kāpostus.
Nomazgājiet rīsus un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz tie ir pusvārīti.
Sīpolu nomizo, smalki sagriež. Burkānus nomizo un sarīvē uz vidējas rīves.
Lasi vēl: Kas notiek, ja apēdat graudaugus ar kukaiņiem: eksperta atbilde jūs noteikti pārsteigs
Maltai gaļai pievieno kāpostus, olu, vārītus rīsus, burkānus, sīpolus, piparus un sāli. Labi samaisa.
Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni. Pievieno cukuru un sāli.
Ar mitrām rokām veido kotletītes. Liek cepšanas formā. Aplej ar sagatavoto tomātu mērci. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 50 minūtes.
Tik vien! Ātri pagatavojama, bet neticami garda recepte!
Tevi noteikti interesēs
- Gāja pret viņa gribu – Šatunova atraitne pārkāpa sava mūžībā aizgājušā vīra pašu galveno noteikumuby Rinalds Bergmanis
- Ezotērikas eksperte Aza Petrenko nosauc 3 lietas, kas nedrīkst atrasties virtuvē: tās “apēd” jūsu ģimenes laimi un pārticībuby Laura Andersone
- Izdarīsiet to un ziedēšanu pavasarī nesagaidīsiet: kādus augus aizliegts apgriezt rudenīby Laura Andersone