Pagatavošana:
Smalki sasmalciniet kāpostus.
Nomazgājiet rīsus un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz tie ir pusvārīti.
Sīpolu nomizo, smalki sagriež. Burkānus nomizo un sarīvē uz vidējas rīves.
Lasi vēl: Kas notiek, ja apēdat graudaugus ar kukaiņiem: eksperta atbilde jūs noteikti pārsteigs
Maltai gaļai pievieno kāpostus, olu, vārītus rīsus, burkānus, sīpolus, piparus un sāli. Labi samaisa.
Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni. Pievieno cukuru un sāli.
Ar mitrām rokām veido kotletītes. Liek cepšanas formā. Aplej ar sagatavoto tomātu mērci. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 50 minūtes.
Tik vien! Ātri pagatavojama, bet neticami garda recepte!
Tevi noteikti interesēs
- Pieredzējuši dārznieki zina, ka šie ir 7 labākie kaimiņi sīpoliem – galviņas būs lielas kā dūresby Laura Blūma
- Sieva aizmuka pie ‘ideālā vīrieša’ uz trim dienām, bet tagad nožēlo savu rīcību — vai man viņai vajadzētu piedotby Rinalds Bergmanis
- Kam gudras namamātes mājās glabā krustnagliņas un sāliby Rinalds Bergmanis