Pagatavošana:
Smalki sasmalciniet kāpostus.
Nomazgājiet rīsus un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz tie ir pusvārīti.
Sīpolu nomizo, smalki sagriež. Burkānus nomizo un sarīvē uz vidējas rīves.
Lasi vēl: Kas notiek, ja apēdat graudaugus ar kukaiņiem: eksperta atbilde jūs noteikti pārsteigs
Maltai gaļai pievieno kāpostus, olu, vārītus rīsus, burkānus, sīpolus, piparus un sāli. Labi samaisa.
VIDEO:
Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni. Pievieno cukuru un sāli.
Ar mitrām rokām veido kotletītes. Liek cepšanas formā. Aplej ar sagatavoto tomātu mērci. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 50 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Tik vien! Ātri pagatavojama, bet neticami garda recepte!
Tevi noteikti interesēs
- Decembris 2025: katras Zodiaka zīmes visveiksmīgākā diena
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Ziemas būs aptuveni mēnesi, bet vasaras — vismaz četrus: klimatologs pastāstīja, ko varam sagaidīt
- Profesors Anatolijs Danilāns ar trāpīgu teikumu pasaka savas pārdomas par Latviju (+ VIDEO)
- Ar kādiem dekoriem nevajag rotāt savu svētku egli: tas var sadusmot Ugunīgo zirgu un piesaukt likstas
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā









