Pagatavošana:
Smalki sasmalciniet kāpostus.
Nomazgājiet rīsus un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz tie ir pusvārīti.
Sīpolu nomizo, smalki sagriež. Burkānus nomizo un sarīvē uz vidējas rīves.
Lasi vēl: Kas notiek, ja apēdat graudaugus ar kukaiņiem: eksperta atbilde jūs noteikti pārsteigs
Maltai gaļai pievieno kāpostus, olu, vārītus rīsus, burkānus, sīpolus, piparus un sāli. Labi samaisa.
VIDEO:
Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni. Pievieno cukuru un sāli.
Ar mitrām rokām veido kotletītes. Liek cepšanas formā. Aplej ar sagatavoto tomātu mērci. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 50 minūtes.
Tik vien! Ātri pagatavojama, bet neticami garda recepte!
Tevi noteikti interesēs
- Vienai vedeklai dāvinu dzīvokli, bet otrai – vecu šujmašīnu; pēc desmit gadiem es sapratu savu liktenīgo kļūdu…
- TESTS. Izvēlies sniegpārsliņu un uzzini, ko Uguns Zirgs tev patiesībā atnesīs 2026. gadā
- “Tu varētu man par velti atdot mazdēla drēbītes” – paziņoja draudzene Antra, kaut es tā nedomāju
- Labas ziņas visiem, kuri iecienījuši dīzeļdegvielas automašīnas: ”Pieņemtās prasības samazinās”
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā










