Slinkie kāpostu tīteņi: vienkārša iecienīta ēdiena recepte

Pagatavošana:

Smalki sasmalciniet kāpostus.

Nomazgājiet rīsus un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz tie ir pusvārīti.

Sīpolu nomizo, smalki sagriež. Burkānus nomizo un sarīvē uz vidējas rīves.

Lasi vēl: Kas notiek, ja apēdat graudaugus ar kukaiņiem: eksperta atbilde jūs noteikti pārsteigs

Maltai gaļai pievieno kāpostus, olu, vārītus rīsus, burkānus, sīpolus, piparus un sāli. Labi samaisa.

Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni. Pievieno cukuru un sāli.

Ar mitrām rokām veido kotletītes. Liek cepšanas formā. Aplej ar sagatavoto tomātu mērci. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 50 minūtes.

Tik vien! Ātri pagatavojama, bet neticami garda recepte!

Leave a Comment