Šo maltīti jūs gatavosiet katros svētkos un brīvdienās: tas ir izcils, bet ļoti vienkāršs ēdiens – vienkārši visu ieliek cepeškrāsnī (recepte)

Foto – ekrānuzņēmums

Vai vēlies palutināt savus ciemiņus un ģimeni ar tiešām izcilām pusdienām? Tad tev pavisam noteikti noderēs šī izcilā recepte!

Šis ēdiens, no vienas puses, ir vienkāršāks par vienkāršu, bet arī superīgs risinājums ātram, sātīgam un ļoti garšīgam ēdienam, ko pasniegt gan vakariņās, gan brīvdienās, gan svētku galdam. Tas pavisam noteikti kļūs par izcilāko ēdienu, ko vien jūs varētu vēlēties.

Uzmanīgi sekojiet instrukcijai, lai to pagatavotu nevainojami!

Sastāvdaļas:

Foto – Pixabay

6 gab. vistu spārniņi
8 gab. kartupeļi
200 grami skābā krējuma
2 gab. sīpoli
3-4 ķiploku daiviņas
2-3 ēdamkarotes eļļas
Sāls, pipari, iecienītākās garšvielas – pēc garšas

Lasi vēl: Āboli ziemai (kā svaigi) – ābolu pildījums pīrāgiem un vienkārši tējai

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Ieliek tos bļodā, kurā sajauksim marinādi un marinēsim gaļu.

2. Turpat pievieno skābo krējumu, sāli un iecienītākās garšvielas, ielej eļļu un samaisa. Gaļu nomazgā, nosusina un iejauc marinādē. Gaļai jānostāv tur vismaz 40 minūtes.

3. Kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos. Spārniņus un kartupeļus novieto uz cepamās paplātes, kas pārklāta ar foliju.

4. Pēc tam pārlej visam pāri marinādi no trauka. Visu liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 1,5 stundas. 15 minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa ar sasmalcinātu ķiplociņu un pārslaka ar augu eļļu.

5. Ēdiens iznāk ļoti aromātisks un garšīgs. Patiešām – ļoti garšīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment