Šo par sievietes raksturu vēsta viņas frizūra; Atrodi vislīdzīgāko un izlasi

Sievietes izvēlas dažādus matu sakārtojumus, matu garumus, griezumus vai zirgastes, turklāt biežāk dod priekšroku kāda viena tipa frizūrām – tas liecina ne tikai par stilu, modi un gaumi, bet arī par rakstura īpašībām, uzskata šī testa autori.

Tāpēc vērīgs un uzmanīgs vīrietis jau pēc frizūras vien var pateikt kaut ko īpašu un, iespējams, apslēptu, raksta portāls la.lv.

 

Vēlies uzzināt, par ko vēsta tavs matu sasukājums? Tad izvēlies, kura frizūra tev labāk patīk, kuru tu biežāk izvēlies un kuru no tām nēsātu ikdienā? Cirtas vai cope, zirgaste vai izlaisti, vējā brīvi plīvojoši mati?

Vērīgi aplūko zīmējumu, izvēlies savu stilu un izlasi aprakstu.

Organizētība un neatkarība

Tu proti labi organizēt savu dzīvi, kad viss ir kārtībā un bez liekiem sarežģījumiem. Tu esi saskaņā ar sevi un zini, kas tev piestāv.

Tevi maz interesē ātri gaistošas aizraušanās un modes vēsmas, tu dod priekšroku klasiskam stilam. Tu zini, kas tev patīk, un turies pie tā.

 

Efektivitāte un radošums

Tu esi vienlaicīgi intelektuāla un radoša personība. Tu spēj novērtēt un radīt skaistumu visā un visur, jebkurā savas dzīves jomā – tajā, kā tu runā; tajā, kā kusties; tajā, kas ir ap tevi.

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu visu par pārējām frizūrām

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment