Internetā bieži var atrast padomu, ka, gatavojot pankūkas, jāpievieno miltus.
Tomēr profesionāli pavāri to stingri neiesaka.
Mēs paskaidrojam, kāpēc kartupeļu pankūkas labāk gatavot bez miltiem.
Milti padara pankūkas “gumijotas”, sausas virspusē un neizceptas iekšpusē.
Lasi vēl: Kā iemācīt savam sunim mazgāties, ja viņam tas nepatīk: zoopsihologa padomi
Jo mazāk dažādu piedevu kartupeļu pankūkās, jo labāk, saka pieredzējuši pavāri.
Var pievienot vienu olu un nedaudz rīvēta sīpola.
Arī ar garšvielām labāk nepārspīlēt, pilnīgi pietiek ar šķipsniņu melno piparu un drusku sāls.
Un, vēl viena ļoti būtiska lieta, lai kartupeļu pankūkas sanāktu nevainojamas – pirms cepšanas, noteciniet lieko šķidrumu no kartupeļiem. Tas paslīdzēs pankūkām nepiedegt un izcepties vienmērīgi.