Šodien jums atklāsim sen aizmirstu, bet ļoti garšīgu salātu recepti

Sastāvdaļas

vistas fileja

2 burkāni

1 sīpols

100g žāvētas plūmes

3 olas

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras ir jau tuvākajā laikā pelnījušas dāsnas likteņa dāvanas un kā izveidosies viņu dzīve jaunos apstākļos

4 marinēti gurķi

200g majonēze

250g konservēti zirnīši

sāls

cukurs

etiķis

vārīts ūdens

Pagatavošana

Ūdenī izvāra vistas fileju apmēram 30 minūtes. Uz litru ūdens pievienojiet 1 tējkaroti sāls, 3 melnos piparus, vienu sīpolu un vārīšanās beigās pievienojiet divas lauru lapas.

Sākumam jāiemarinē sīpoli.

Smalki sakapā sīpolu, pievienojam pustējkaroti sāls, vienu tējkaroti cukura un vienu ēdamkaroti etiķa. Visu pārlej ar verdošu ūdenu un ļauj atdzist. Sasmalcina marinētos gurķus un vistas fileju. Sagriež olas, vārītus burkānus un vistas fileju. Tad smalki sakapā žāvētās plūmes.

Tagad liekam slāņus.

Pirmais slānis ir vistas fileja, bet tad marinētie sīpoli.

Tad uzspiež majonēzi.

Nākošais slānis marinēti gurķi, olas un atkal majonēze.

COMMENTS

Leave a Comment