Izbaudi garšīgus un viegli gatavojamus slinkos kāpostu tīteņus, kas piepildīs tavu virtuvi ar iepriekš nebijušu aromātu un garšu.
Šī aizraujošā recepte ļauj izmantot atlikušos kāpostus, pārvēršot tos par mājīgiem un apmierinošiem ēdieniem.
Neskatoties uz tā vieglo pagatavošanas procesu, slinkie kāpostu tīteņi ir ideāli gan kā pikanti uzkodi, gan kā garda galvenā ēdiena alternatīva.
Ātri pagatavojami un izcili garšīgi!
Sastāvdaļas:
kāposti – 300g;
svaigā maltā gaļa – 500g;
rīsi – 100g;
ola – 1 gab.;
sāls
pipari
Lasi arī: Liktenis trīs zvaigžņu zīmes apdāvās ar vēlu, bet skaistu mīlestību
Pagatavošana
Rīsus novārām līdz pus gatavībai, pa to laiki sasmalcinām kāpostus. Sajaucam kopā atdzesētus rīsus, malto gaļu, kāpostus, sāli, piparus un olu, visu kārtīgi samīcām un veidojam kotletītes.
Šādus slinkos kāpostu tīteņus var gatavot divējādi: apcept un tad sautēt ar tomātu un skābā krējuma mērci, vai arī likt cepties cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, tad pārliet tos ar mērci un turpināt cept vēl 20 minūtes. Mērcei sajauc 3-4 ēdamkarotes skābā krējuma, 0,5 glāzes ūdens un 2 ēdamkarotes tomātu mērces.
[…] Arī interensatil: Šodien vīramāte pārsteidza ar slinkiem kāpostu tīteņiem – tie ir neticami gardi! […]