Šokējošs video pārņem internetu – sievietei safari parkā uzbrūk tīģeris

2

 

Pēc pieejamās informācijas zinām, ka par spīti brīdinājumiem un aizliegumiem izkāpt no mašīnas, sieviete pēc strīda izkāpusi no tās un devusies pie vadītāja durvīm, atrodoties tīģeru aplokā. Protams, pēc pāris sekundēm viņu sagrābis arī tīģeris, un viņa tikusi apēsta dzīva. Ģimenes locekļi esot devušies viņai palīgā, taču bija par vēlu, un pašlaik izdzīvojušie atrodas slimnīcā ar smagām traumām.
Ieeja šajā Ķīnas safari parkā maksā gandrīz 6 eiro, apmeklētājiem ir atļauts barot dzīvniekus, taču tiem tuvoties, un kāpt ārā no automašīnas ir aizliegts, jo dzīvnieki var uzbrukt. Savas muļķības dēļ, sievietei nācās zaudēt dzīvību.

Interesanti, ka šī nav pirmā reize, kad parkā no tīģera uzbrukuma miris kāds cilvēks. Pirms 2 gadiem parka darbinieks esot miris pēc tīģera uzbrukuma.

Internetā, protams, ir izvērsušās plašas diskusijas par notikušo, taču šoreiz lielākā daļa cilvēku ir tīģera pusē, jo parkā ir brīdinājumi par to, ka no mašīnas nevajadzētu kāpt ārā, turklāt tīģeri ir plēsēji, tikai loģiski, ka kas šāds atgadījās, būtu brīnums, ja sieviete būtu izdzīvojusi. Kā arī cilvēki ļoti uztraucas par to, lai ar dzīvnieku nekas nenotiktu pēc šāda gadījuma, jo viņš darīja tikai to, kas ir viņa dabā.

Lūk, arī video!

https://youtu.be/HsLS9Uzm5Qw

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment